jenter.

girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.girls girls girls.

tysdag var jentedagen med stor j. møtte julie på bare jazz tidlig for å snakka om magasinet(jahaha, supermystisk) og drikka chai latte, det var fint. på kvelden kom sara og johanne óg og me drakk alt som kunne drikkast med sugerør med sugerør, me dansa på stolar, i vindauget, på golvet og framfor vifta, og snakka om sånt som jenter snakkar om når det berre er jenter der, uredde og usensurerte. eg og julie var våkne i senga mi til klokka var sju om morgonen og fekk nesten ikkje sova for anleggsarbeidet hadde starta utanfor vindauget, ganske fint egentlig.


tuesday was girlsday with a capital g, meeting up with julie to talk about some magazine stuff and later on drinking everything that could be drunk with a straw(with johanne and sara too!). we danced in every available spot and sang until our noses bled.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *