hausthjelp.

ikkje alle blir like pepp som meg i september, så her er ei liste over ting ein kan gjera:

goodbye, wintertime
biletet er linka

kjøpa ny såpe, til dømes satsuma fra body shop som eg har og elskar og ein sånn ein. for det blir skum overalt med berre ein drope og ein sparar masse såpe og masse pengar.

gå ein lang tur etter at heile byen har sovna og tenka kor trist det hadde vore om ein hadde vore heilt einsam. da smiler ein automatisk meir til framande på morgontrikken dagen etterpå.

gjera noko nytt med håret sitt. alt blir som ein ny vår da.

plukka med seg lauv heim og pressa i ei bok så har ein haust heile året og blir liksom vant til det.

finna seg ein ny favorittserie. ein kan til dømes skyndta seg og sjå heile første sesong av glee før sesong nummer to startar i amerika. den streamer eg lett som ein plett så eg får sjå med ein gong.

kjøp såpebobler og blås dei overalt kvar enn du går heilt til boksen er tom. og da kjøper du ein ny.

inviter til middag på facebook. det er så varmt i magen når det er fire som er attending og ingen på maybe eller not. byob = bring your own booze/beer. det kan ein til dømes skriva på invitasjonen.

kjøpa eit fint postkort og senda det til nokon ein er glad i men kanskje ikkje snakkar med ofte nok.

spørja dei på bokhandelen eller biblioteket kva som er favorittboka deira også lesa den og håpa at ein tykkjer den er like fin sjølv.

teikna rundt hånda si på eit ark og teikna klokke på.


things you can do if you’re unlike me and don’t care much for autumn: do something new with your hair. gather leaves and put them behind pages in a book, that way you’ll have autumn with you all year long and get used to it before the real deal. blow soap bubbles. send a postcard to someone you miss. ask the person in the book store or library what their favorite books are and read them.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Vet du, jeg gikk inn på bloggen din nå (som jeg gjør hver dag) og kom på at jeg hadde glemt Pukka-teen som jeg hadde brygget meg :o takk for at bloggen din (og du) var snill og minnet meg på det!

 • ah, nice – akkurat hva man trenger når høsten kjentes litt hustrig om kroppen. Vil legge til at å svømme i et kveldslysende basseng også er veldig fint.

 • Verdens! Elsker sånne lister, og hverdagen er full av hurra og glede, om man bare ser etter <3 Snakke om å tegne rundt hånda si, man skal heller ikke kjimse av å fargelegge i sånn fargeleggbok man hadde som barn (og som voksen..*kremt*) ;-)

 • Hei Mariell. Liker bloggen din utrolig godt å den får meg alltid til å smile. Jeg lurer bare på en ting,som kanskje er litt teit..hva syns du om “bertete” jenter? Du og vennene dine har en veldig naturlig stil uten for mye dilldall. (dere er veldig fine alle sammen) Ikke det at jeg har dårlig selvtillit,men vi alle har våre svake sider og jeg lurer på hva du feks hadde tenkt om meg om jeg møtte deg på en fest. Jeg har blondt hår,extensions,selftan,sminke,silikon,restylane and you name it..Jeg kan godt inrømme at jeg er litt vell fokusert på utsende mitt,men det er ikke ALT for meg..Familien derimot er det kjæreste for meg å jeg har mange andre interesser en sminke osv. Jeg prøver så godt jeg kan å være positiv og god mot andre,jeg er stolt av megselv og har god samvittiget for hvem jeg er. Men ofte så blir man forhåndsdømt “bimbo” osv. Litt vanskelig og forklare..syns bare folk skal være forsiktige med å dømme noen etter utsende. Man kan være en godt og ydmykt menneske selv om man er litt jålete.

 • Når jeg leser slike innlegg som dette så lyser det opp tilværelsen min. Ting er ikke lett, livet kan være vanskelig og høsten kan ha en tendens til å forsterke det triste noen ganger siden det er litt grått og kaldt. Men du hjelper meg å se at det er visse, små ting som alltid er der og som alltid kan gi glede uansett hva som har skjedd! Tusen takk for det!

 • elsker egentlig høsten, men i kveld er den litt vanskelig. så det hjalp veldig med så fine tips til hva en kan gjøre for å føle seg bedre. i morgen skal jeg hvertfall skrive kort!

 • Jeg var i grønnsaksbutikken i går. En mann med skjegg og sykkelhjelm stod foran potetene, og da jeg hadde stått bak ham å ventet i noen minutter, spurte han om han stod i veien. Jeg sa at jeg skulle ha poteter til middag. Jeg hadde på meg sykkelhjelmen inne i butikken, og han smilte til meg. Da jeg syklet forbi ham noen minutter senere, ropte jeg “førstemann” også syklet vi så fort vi kunne opp Trondheimsveien. Jeg vant, og tenkte at det ikke er så ille med høsten likevel.

 • wow.. jeg skal gjøre alt det her! unntatt det med såpeboblene, for jeg syns det er så klissete! Men sønnen min skal få blåse såpebobler :)

 • Åh, bloggen din er så utrolig inspirerende, blir så glad av å lese den! Takk for fine høsttips og en flott blogg :)

 • Hvor streamer du Glee? :D Den serien er så flott, og gir meg sommerfugler i magen når jeg sitter helt alene i senga med dyna pakka rundt meg og macen i fanget. Samla seg tårer i øynene da de sang Imagine!

 • Jeg syns vinteren er den fineste årstiden. De fineste dagene av alle er de dagene det er så kaldt at man får litt vondt i nesa hvis man ikke har den i skjerfet når man puster. ( Så lenge man ikke venter på bussen selvfølgelig. For det er noe dritt uansett årstid, nemlig. ) Jeg liker når det knitrer under skoene fordi snøen er kram, og når en kan komme hjem og dusje i litt ekstra varmt vann fordi fingrene er frosne. Tærne også kanskje, hvis man ikke har fine ullsokker som en søt gammel dame i nord har strikket bare til deg.