han der fine lagar musikk.

hasselblad.

no har endelig han der fine bestemt seg for at det er greit å visa fram musikken sin. han har jobba på eit prosjekt i eit par månadar som han har kalla fivrel. ein fivrel er eit insekt, og akkurat det er ikkje så nøye, men fivrel flyg mot lyset. og det passar ganske fint. om de vil kan de gå hit for å høyra musikken hans. det er tre låtar og i ein av dei kan ein høyra delar av ein samtale mellom meg og sara og julie, og der eg ler ganske mykje. eg vil ikkje sei kva spor det er, for eg vil at de skal høyra alle tre. dei er fantastiske og eg elskar dei og er så himla himla stolt. stoltast. høyr høyr høyr!

<3


my fiancée decided it was finally time to let people hear his latest music project. it’s called fivrel, which almost means moth or butterfly in english. it’s beautiful, hear it here.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *