søndag.

sunday.
dagen i går starta med elle collections i senga. det er det mest fantastiske stykke magasin eg nokon gong har vore borti. så ufattelig gjennomarbeida. om du har eit snev av interesse for mote vil du elska det.

sunday.
etterpå tok eg med meg han der fine ut for å gå ein lang tur. me gjekk opp på st.hanshaugen.

sunday.
og håret mitt står så fint til park og tre.

sunday.
<3 (det er alltid nokon som spør og derfor svarar eg først: tskjorta til han der fine er fra acne, cardiganen er min fra bikbok, skoa er vintage bruunz bazaar og buksa ein ikkje ser er acne.)

sunday.
det er fint på st.hanshaugen. eg hadde aldri vore der før, veldig merkelig nok. no kan eg kryssa det av lista.

sunday.
så gjekk me rundt bislett og ned gjennom høgskulen og til yogurt heaven der me fekk is på deling! og william som jobba der sa at det var mange som hadde gått dit etter anbefalingen eg skreiv her, og det vart eg veldig glad for å høyra.

sunday.
kaffe og sjokolade. med kjeks og kokos på. den med kaffesmak var så god så om eg fekk velga éin ting å eta resten av livet skulle det vera den. åh. yoghurtis er berre det beste.

sunday.
me gjekk litt til og plutselig var me i nordahl bruns gate, og der bur jo fredrik+janne+kjetil! så me ringte på og fekk komma inn.

sunday.
fredrik har fiksa på rommet sitt og det er veldig fredrik.

sunday.
hei!

sunday.
her snakkar han om at han må bruka susp på skulen.

sunday.
kjetil! no har han endelig flytta inn i det finaste kollektivet. med rotter i gardinene og fleire glas enn nokon andre.

sunday.
sunday.
fredrik er organisert. foreløpig.

sunday.
og janne sprang rundt naken men med klede på og var i eit rarfint humør. eg fekk låna litt bøker også gjekk me heim for det var blitt ganske seint og me var svoltne.

sunday.
så laga eg mat med raude linser for første gong, og det vart supergodt. me laga desse bollane, men med pastaskruar og tomatsaus ved sidan av. absolutt å anbefala. den heimelaga raude pestoen som ein har i bollane er så himla god óg, så god at ein lurer på å laga ein pytteliten porsjon kvar einaste dag til frukost.

(eg er veldig opptatt av kjøttlaus mat for tiden, men óg veldig opptatt av at ingrediensane i oppskrifter eg legg ut her skal vera tilgjengelige for alle(ikkje rart at folk er skremt av vegetarmat når halvparten av ingrediensene er ting ein aldri har høyrt om før). og raude linser får ein jo kjøpt overalt! på vanlige matputikkar og på helsekost, og det gjer ein med resten av ingrediensane óg)


my sunday: reading elle collections in bed, which is the best magazine ever made. then going for a walk with my bf, over st.hanshaugen for a nice walk&talk and then getting fantastic yoghurt ice cream at yogurt heaven, ending up at our friends fredrik, janne and kjetil’s apt. then we went home to make dinner and watch dexter.

Share:

22 Comments

 1. 13:20, 30 Aug 2010 / 13:20

  Åeh, Mariell ! Det høres ut som at du har hatt en finfin søndag, med alt som hører til på en søndag! Ps.Jeg leste forresten de stygge kommentarene du fikk her om dagen, og det er ‘messed up’ hvis en kan si det sånn . Og lavmål . Du har forresten utrolig utrolig søt blogg ! : )

 2. 13:26, 30 Aug 2010 / 13:26

  Høres ut som en perfekt søndag, det^^; Du tar bestandig så fine, kunstneriske bilder

 3. 13:30, 30 Aug 2010 / 13:30

  Hørtes fantastisk ut! St.Hanshaugen er et av de stedene som ligger nærmest hjertet mitt. Dere må komme tilbake dit når bladene begynner å bli gule og røde og brune og fine! Jeg var innom yougurt heaven for en liten stund siden, og kommer nesten ikke over hvor utrolig han innehaveren var! Vi prata Kjempelenge (jeg elsker å snakke engelsk, haha… Nerd!), og han spurte meg om jeg hadde fått anbefalingen fra bloggen din! Ufattelig god is, skal helt klart ta med tantebarna en dag. Jeg er syk i dag, og fikk utrolig lyst på sånne kjøttboller som ikke er kjøttboller, de så ufattelig gode ut!

 4. Ingrid M
  14:25, 30 Aug 2010 / 14:25

  Fin dag fanget i nydelige bilder!

 5. 15:18, 30 Aug 2010 / 15:18

  Jeg skal dit og spise yoghurtis i Oktober. Kanskje jeg bestiller med kaffismak da :D

 6. 15:28, 30 Aug 2010 / 15:28

  Elle Collections er så fint, jeg har kjøpt det fast i to år nå :)

 7. 16:38, 30 Aug 2010 / 16:38

  Tommelen opp for at du har fokus på sunne, gode middager uten kjøtt :) (Og masse fine bilder, som alltid.)

 8. Stine
  18:35, 30 Aug 2010 / 18:35

  Du skriver så fint, og tar så fine bilder! Jeg ser liksom på verden på en annen måte etter å ha fordypet meg litt i bloggen din. Det er jo så mye pent som jeg ikke har lagt merke til! Og st. hanshaugen er knallpen. Tror jeg skal ta med han som er min fine og gå tur der. Og så på youghurt heaven.

 9. Stella
  20:06, 30 Aug 2010 / 20:06

  Å! Fredrik og jeg liker samme type penner! Kjøpte en pakke med 12 farger av dem for £2 i London i sommer. Moro!

 10. 21:15, 30 Aug 2010 / 21:15

  Å du har virkelig den fineste hårfargen! Så ikke så rart at det er den jeg sikter mot hver gang jeg farger håret og, hihi!=p

 11. cherokee bat
  21:51, 30 Aug 2010 / 21:51

  bra uten kjøtt! men hvorfor har du forlovelsesringen på lillefingeren egentlig? :)

 12. 22:03, 30 Aug 2010 / 22:03

  Finfin søndag :) Jeg er så hoppende glad for at du skriver så mye fint om mat uten kjøtt. Veganmisjonen er blitt min matbibel den siste tiden. Så mye godt <3

 13. 22:35, 30 Aug 2010 / 22:35

  Jeg digger at du lager mat uten kjøtt! Det er helt fantastisk å lære seg å lage mat uten den typiske kjøtt+tilbehør-tankegangen. Jeg er så freidig at jeg anbefaler min egen blogg for oppskrifter.

 14. 09:04, 31 Aug 2010 / 09:04

  åh, det er veldig fint at du er opptatt av vegetarmat for tida synes jeg, for jeg blei vegetarianer for to måneder siden, og mange ingredienser finner man jo bare i bittesmå og søte butikker som lukter rart krydder. og det er jo fint men litt vanskelig. og røde linser er godt!

 15. inger
  12:52, 31 Aug 2010 / 12:52

  hihi jeg så deg og han fine på vei hjem fra søndagsturen. i møllerveien på vei over akerselva. håret ditt var så fint, det lyste opp på en regnfull søndag :) har du vært på “den gode cafè” forresten?

 16. 14:06, 31 Aug 2010 / 14:06

  Oj! Eg ser jo ut som ei kanin! Det var ikkje meininga.

 17. Ingvild
  15:36, 31 Aug 2010 / 15:36

  Så vakker og fin på håret! Fargen kler deg kjempegodt :)

 18. 19:51, 31 Aug 2010 / 19:51

  Hvor på st.hanshaugen er den fine stien der? :) Jeg bor der selv, men aldri oppdaget den (bodd her 2 måneder da, så er ikke så rart, men likevel) – skulle gjerne fått høre hvor den er!

 19. 16:03, 01 Sep 2010 / 16:03

  underbara bilder!

 20. ida
  18:50, 06 Sep 2010 / 18:50

  hei på deg! kom innom bloggen på slump, gjennom kval&actionfilm-bloggen som jeg liker godt. det betyr at jeg liker din og. men spørsmål: hvor kjøpes elle collections?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *