ofw.

ofw.
i går gjekk julie på catwalken på oslo fashion week for første gong og eg følte meg som ei stolt modellmamma, hadde gåsehud mens ho gjekk. så. himla. fin.

ofw.
etterpå åt me middag og gjekk heim til janne og fredrik for å drikka vin. janne var så utrulig fin i marc by marc jacobs-kjolen sin.

ofw.
og han var fin som vanlig.

ofw.
sara satt på orgelet med sangbøkene. fredrik har til informasjon den største samlinga av glas eg har sett i mitt liv.

ofw.
fina fina fina.

ofw.
me sølte på bordet som vanlig. så var det visningar, barnevisningen var heilt fantastisk men hovudvisningen fekk eg ikkje med meg for eg var så sliten at eg sov. etter visningen kom dei andre heim og me gjekk på fugazi, der etterfesten skulle vera, det var det kjedeligaste eg har vore med på så me gjekk heller på tekehtopa for å ha det fint.

ofw.
han der fine var anti-alkohol og drakk juice med sugerør. (og smugåt kjeks han hadde i veska) me var i superhumør for han der fine hadde nettopp spurt fredrik om å vera forlover.

ofw.
<3 (eg er så glad for at han her bur i oslo no at at at.)

ofw.
fine rosettar i taket. det har fredrik og janne i sin nye leilighet óg, eg er sjukelig sjalu.

ofw.
ofw.
janne var uklar i kantane som vanlig, men glad.

ofw.
og han óg.

ofw.
og eg hadde regnhår og drakk eit usedvanlig fruktig glas kvitvin. me snakka om bryllup og babyar og heilt useriøse ting som me pleier. elskar.

har de hatt det fint i det siste? føler at eg har forlatt lesarane mine litt, og det kan ein ikkje ha noko av.


yesterday: started with oslo fashion week show for the young designers, where my friend julie walked for two of the designers, i was so incredibly proud. then: wine, fam irvoll’s shows and more wine. and a whole lot of wedding talk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *