the virgin suicides.

the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.Bilde 22
the virgin suicides.
the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.Bilde 24the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.the virgin suicides.

the virgin suicides, min absolutte favorittfilm når eg tenkjer meg om. eg kan sjå den fleire gonger på éin dag og aldri gå lei. åh. ein føler det som om ein får lov til å sjå gjennom ein tynn kikkert og inn i ei verd ein ikkje høyrer til i men som er så fascinerande likevel. dei fem søstrene lisbon som er så samansveisa som eit garnnøste og som går litt etter litt i oppløysning ettersom jentene gjer det. sofia coppola er min favorittregissør og kirsten dunst topp fem skuespelarar. trip fontaine som er den kjekkaste og kulaste high school-guten etter danny zuko i grease.

eg las boka først, av jeffrey eugenides, og den er óg fantastisk men ikkje meir enn filmen. om eg ikkje har sagt det før så elskar eg virgin suicides og alle må sjå den, for den er så vidunderlig vakker på så så så mange måtar(og ingen kan forstå det før ein har sett den). sofia coppola er ei gudinne, eg berre seier det.

i natt skal eg og han der fine sjå den og eta popcorn i senga og etterpå er me like numne og inspirerte som sist gong.

til dei som lurer på kvar eg finn desse bileta; eg tar dei sjølv. eg spelar av filmen i vlc, også tar eg skjermbilder berre. enkelt og greit. tar typ hundre under kvar film og spolar fram og tilbake som ein galning for å få dei finaste bildene.i <3 the virgin suicides.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *