i morgon.

i morgon må de lova at de kjøper bergens tidende, for eg har nemlig skrive ein tekst til kultur-delen! om sommar og ferie og kvardag. (eg har litt angst for å stå på trykk og merkar eit sug i magen kvar gong eg tenkjer på det, men det er så himla gøy og absolutt noko eg kunne tenka meg å gjera meir av) i natt, når bt-mannen kjem for å levera avisa kjem eg til å venta akkurat til han har snudd og komt rundt svingen også springa så fort eg kan til postkassa og lesa, sjølv om eg har lest den hundre gongar før.

ps: om du bur i oslo kan du få kjøpt bt på narvesen på brugata, over vegen for ark(ikkje den på gunerius).i have a text out in a norwegian newspaper tomorrow and am extremely anxious but very happy about it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *