fra frukost til frukost.

hungary.
i går fekk me endelig tak i pesto, så det var knekkebrød og pesto til frukost. stort sett.

hungary.
etter frukost låg eg timesvis i senga med bok, cola light på boks og vassmelon. vassmelonen er så fantastisk god her at ein dør om ein et for mykje.

hungary.
mmmmmm.

hungary.
så kosa me og sov litt. det er lov på ferie.

hungary.
så reiste me på restaurant. me er ganske drittlei den plassen her no for folk er så jævlig frekke at ein ikkje forstår det eingang. dei peikar og ler av oss(håret til han der fine) og dei fleste restaurantar er det utrivelig for oss å vera. ikkje reis hit om de ser noko anna enn kjedelig ut.

hungary.
fin fin fin.

hungary.
me var på strudel-restaurant så me følte at me var nødt til å prøva. denne er med kirsebær, den smakte nesten ingenting men det var ålreit.

hungary.
han der fine fekk den raraste desserten. det virkar som om dei vil sei “dette er ikkje godt så da pyntar me med alt me har: krem, tre bananskiver, kjeksstang, melis, sjokoladesaus, blodappelsin”.
hungary.
etterpå kjøpte me is óg. skyt oss.

hungary.
resten av kvelden var kortspel og litt øl, i dag tidlig våkna eg til blomar på bordet som pappa hadde plukka for han og mamma har bryllupsdag i dag. <3 no reiser eg og han der fine ut på eventyr, så me snakkast i morgon finingar. suss!


yesterday: finally found pesto for breakfast, being sick of people whispering and pointing at my boyfriend’s hair and this morning my father had freshly picked flowers since it was their anniversary.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *