framme.
bileta er linka

etter flytogdrama, sovefly, venteflyplass og soveleigebil er me framme for mange timar sidan. me bur i ei landsbygd i ungarn, rett ved balaton, og det er så fuktig her at ein nesten ikkje får pusta(og min garderobe passar ikkje heilt inn foråseidetsånn). eg sit på baderomsgolvet for det er den einaste plassen med tilgang til internett, han der fine er naken og spelar på nyinnkjøpt xylofon og ein slags maracas. me drikk heineken av store flasker og et stracciatella-yoghurt og enda har me berre vore her ein halv dag. me har balkong der ein kan sitta for å kjøla seg ned på flisene eller sjå på hundane som skrik til kvarandre, og om ein strekker litt på hælen kan ein sjå balaton langt der nede. kanskje tar me toget til budapest, kanskje syklar me til keszthely for å gå på museum og vera aleinekjærestar. kanskje skriv me ei heil bok på to veker, kanskje gjer me absolutt ingenting. eg skal i alle fall teikna gamle menn i moleskinebøker og oppdatera fra baderomsgolvet. håpar de har det fint heime og at det blir kaldare til me kjem heim. suss!


today we took a plane to budapest and drove to a little town by the balaton lake. we’re staying here for two weeks and we might do a lot of things or maybe we’ll do absolutely nothing but i’m sure it will be perfect nonetheless.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *