juni

tenk at det kjem nye månadar rekande på ei snor som markjordbær for tida. juni er ein av mine minst likte månadar, men eg vil laga den bedre ved å:
bileta er linka

læra meg å eta pasjonsfrukt på ordentlig

lesa ut dei to bøkene eg har begynt på

jobba med magasin nummer to

endelig få reisa til bergen igjen

eta jordbær og melk til frukost

kanskje reisa til stocholm aleine

ta mange diana-rullar av krøllesoving i parkar, syriner, bekkar, nakne ryggar og junismil

sykla meir bysykkel

kyssa. mykje. ute.

gå på oppdagelsesferd i min eigen by

grilla

gå på piknik

selga magasin i ein park

ha fest på taket og plutselig er klokka åtte om morgonen og alle kjøper bagels til frukost og sovnar på ein grasflekk

kjøpa og fiksa nye kjolar som funkar i land som er så varme at ein må springa fra skyggepunkt til skyggepunkt

pakka ein koffert med mange bøker og litt klede og gjera meg klar til å reisa

korleis blir din juni?


i want my month of june to be like this: bbqs, parties on the roof, kissing outside, taking a lot of diana-rolls, go on picnics, learn to eat passion fruit, going to bergen and maybe to stockholm and getting ready for the trip i’m going on in july. images are linked to their sources.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Det hørtes kjempebra ut! Min juni blir, skoleslutt, å reise til sverige til venninna mi, å dra hjem (ordentlig hjem, til øya mi) og tilbringe resten av måneden med familien min ^^,

 • Jeg skal feire bursdagen min to ganger, med cookies og cupcakes. Spise is med vennene mine. Sykle rundt. Sy inn en kjole. Bade. Feire midsommer. Gå på kino. Og leve masse.

 • Fin fin fin juni. Jeg skal flytte fra et knirkende bergenshus til et annet, streike litt til, jobbe, gå på fine konserter, bake, spise sushi og sy ferdig alt det som bare ligger der og venter.

 • Jeg vil at min juni skal være bare knær, god mat, mer foto og mye mer kjærestekos. Og ferieferieferie (med litt jobb)

 • Juni er synonymt med skoleslutt og frihet. Etter 18. juni skal gjøre ting som gjør meg glad; lese bøker, bade i sjøen, spise is, være med kjæresten, legge puslespill, løpe i skogen og lytte mye til Pink Floyd.

 • min juni er fri så langt, og om tre uker har jeg skikkelig fri. min juni skal også være grilling, “friends”, jordbær, færøyene, muntlig eksamen, sommerjobb, klassetur og masse sandvolleyball.

 • kom til bergen og sjå måkene fly ut over fjorden, så fjella bleinka så fint i ljoset frå sola, lukt den grimme lukta av fiskesløy på torget, som likevell minnar ein om at sommaren no er her. spaser på brostein, på jakt etter skjulte skattar, etter godt gøymde løyndommar. sjå opp mot himmelen, sjå blå himmel utan skyar, utan regn, og berre med herlegdommen synleg.

 • i juni tenker jeg alltid at nå – nå er sommeren snart over, pang, så er alt det fine kjørt i fortfilm og vi våkner av at vi fryser. men nå sitter jeg på tea lounge og skal skrive, selv om jeg har skrivesperre, og jeg tenker, siden jeg leser bloggen din i skrivepausa, at jeg vil være med på mye av det du skriver du skal gjøre i juni. så – si fra når du skal selge magasiner, si fra hvis du vil gå oppdagelsesferd, si fra om du vil grille. jeg er med om du trenger magasin-pause eller bare juni-pause. :)

 • I juni er skolen endelig over, og festivaler står for tur. Den første allerede neste uke i Oslo! Så blir det mye jobbing for å ha råd til førerkort og øl i gresset med gode venner og grillmat.

 • riktig god tur til bergen (og jeg håper det går bra med din far). har også lyst til å reise til stockholm, men juni for meg blir mye jobbing – forhåpentligvis en velfortjent pause i juli med mine kjære og lange late midtsommerdager. god sommer!

 • Min juni involverar siste eksamen i bachelorgraden, bursdagsfeiring, tur til Sverige med forskningsgruppa eg skal ta master i, bryllup (ikkje mitt) og dei to frivekene eg får i sommar.

 • fest på taket! det må være god nok grunn aleine for at juni er fint. håper du får en fin måned. for min del består den for det første i å øve masse på klarinett før eksamen. så skal jeg jobbe litt, og så reiser jeg til københavn og amsterdam. fint!

 • Eg trur den junien din kan bli ganske fin eg. Min juni har tre Prahadagar midt inni seg, han har ei stor sol med ein varm sjø og minst ni lakris-isar i frysaren. Han kan nok bli ganske fin han og.

 • full av bading, latter, de siste skoledagene på barneskolen(hjelp! og hurra!), spising av jordbær og smoothie, titting på de siste episodene av “Prison Break”, feire min 13-års bursdag som var 29 april & øving på piano.

 • idag fekk eg ein fin ting i posten. eit magasin som fekk meg til å smila. mykje. det var flott og akkurat det eg trengte idag! det var veldig flott mariell, og mor mi som fekk det i posten først måtte åpna konvolutten å kikka inni, før ho kunne sende det vidare til meg. og ho skreiv “dette flotte magasinet kom i posten til deg, gled deg, det var fint å sjå i”.

 • Det blir bursdag, kanskje bursdag-feiring hvis jeg får tid, masse korps, Stavanger-tur til NM og forhåpentligvis masse kos.

 • min juni er bursdag, sommerferie, kanskje sverige for å besøke venner & familie, midsommar, myggstikk, altfor mye tid til overs og sommerkjoler. selvom jeg gikk med det for mange måneder siden, men det er annerledes å gå med sommerkjole på sommeren enn på vinteren.

 • Min juni blir muntleg eksamen og klassetur til England♥ og jobbing og bading, grilling, sol og strand i godt selskap♥ og reiser og livsglede og grugleding til vidaregåande. Min juni blir fin♥.

 • Å, kan du ta med noen magasiner hit til Bergen og sitte i en park (om det er sol) eller på en bitteliten koselig café (om det er regn) og selge? vær så snill! når skal du hit?

 • For meg er det helt ufattelig at noen ikke liker juni (det vil vell egentlig si at en ikke liker sommer i det hele tatt). Jeg ELSKER sommeren, varmen, solen, LYSET og luktene! Min juni består av ligging på balkongen i sol, grilling av laksefilet på hjemmelaget grill, lukten av nytt gress, bursdagsfeiring, sykling med kjole og lave sko, alltid håret i hale, solbriller og vassing!

 • håper alt går fint neste veke. (jeg jukser, plutselig nynorsk – skulle ønske jeg skrev slik naturlig.) juni: celloeksamen og derfor masse celloøving og nå har jeg nettopp spilt cello i nesten to timer og ingen i familien har klaget, tror du folk gjør det når jeg flytter til oslo? jeg vil jo spille der også. og i juni har flere finevenninner bursdag jeg gleder meg som flere barn som venter på at mamma skal komme hjem og gi de klem, og bare én måned til min fine kommer hjem fra militæret som har vært så dårlig som jeg visste litt hele tiden men som han måtte prøve for å finne ut det samme og det forstår jeg godt, jeg vil skrive minst et fint dikt i uken, finne leilighet, batteri til mammas gamle kamera som jeg har fått og ha muntlig eksamen. jeg skal på seminar med mennesker jeg skal jobbe frivillig med neste år helt i slutten av juni, og lese bok og helst bøker. så kommer juli. hvilke to bøker leser du?

 • Muntlig eksamen, skoleslutt, vondt i hjertet, men litt fint for det. Ekstrem separasjonsangst som en må komme over med hyggelige kvelder med kjole eller shorts og is og god mat. Men jeg tror det blir en følelse av tomhet. Og det er ikke så kult. Men juni er ellers bra^^

 • Og lese bloggen din masse, så klart, fordi man har tid. Og fordi det er en fantastisk blogg . Og det fineste magasinet. Og jeg skal prøve ting som står i osloguiden også. :)

 • Etter skummel munnleg eksamen er over vert juni superfin med Londonbesøk der eg skal sjå nesten-ektemannen min spele teater og berre snurre rundt og smile fordi London er ein av yndlingsbyane mine, og ein kan ikkje vere i dårleg humør når ein er der og til og med har eit eige hotellrom heilt for seg sjølv!

 • Tuva Stranger: Eg såg namnet ditt og så tenkte eg «Kvar! har eg sett det namnet før» og så googla eg deg og så kom eg på at me såg deg på landsmønstringi i fjor!

 • (jeg føler jeg ikke kan ta opp kommentarplass på å svare og sånt men gjør det likevel. tritonus: det stemmer nok. jeg husker godt boka til mariell, men visste ikke at det var henne, og så husker jeg when i am laid in earth. (og tusen tusen takk, eller noe slikt). sordin er fint. unnskyld mariell for at jeg tar plass. og ellers god natt til dere begge.)