om magasinet! obs!

om du vil ha magasinet sendt i dag, må de bestilla NO, for dei blir sendt klokka fire.

for å forklara litt nærare: om me skulle sendt magasina kvar for seg ville dei kosta minst femti kroner berre i porto. heilt sjukt, eg veit det. men me sender med massepost, altså må me senda minst 200 magasin kvar gong me sender. i dag sender me 200, og neste veke kjem eg til å setta opp prisen på grunn av dei sjuke portoprisane(og eg er superlei for det og så innmari irritert på posten at eg ikkje veit kvar eg skal gjera av meg). om de vil kjøpa magasin for 110 og få dei i posten tidlig neste veke kjøper de NO NO NO. var berre det. for neste veke vil dei mest sannsynlig bli sendt med smartpost.

og forresten: ja, eg kjem til å sitta i park og selga. neste veke.

suss!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *