ei lang helg med lite bilder.

torsdag.
a long weekend.
tar flyet heim, fotograferar ein heil rull med skyer og lar meg for første gong fascinera av fjell og fjordar(istadenfor å irritera meg over alle folka som seier åherregudsjådetfjellet). pappahenting, grilling og vin og makronar i hagen.fredag.
photo booth.photo booth.photo booth.
eg og pappa ler så me får vondt i magen i photo booth, me drikk vin i hagen til familievenner og seint hoppa eg på ein buss til han der fine med ei ostekake og ein gul koffert. får holda magasinet i hendene og konkluderar med at det er surrealistisk.

laurdag.

a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
a long weekend.
slektsstevne med familien til han der fine. stor fin frukost, lappar og kaffi med sukker og melk, barnehender og smil, kragekjole på og ned til hotellmiddag med skummel kjellar. tusen flasker vin, han der fine som lobbypianist og flexikort i lønn, ein knust glasvegg av dansande kjærestesøster og ukontrollerbar latter og lattertårer, verdens styggaste kakefat, strømmen gikk og fram med stearinlysa, trang taxitur heim og nattmat ved det lysaste punktet i huset(det største vindauget). gras på kjolen og strømpebukse til tørk i dusjen.

søndag.

photo booth.
ein pappa som hentar og køyrer heim, køyrerunde med magasin i ein pose og pengar i ein konvolutt(som inkluderte å sitta i fem ulike sofaar), kyllingklubber til middag. og i morgon er det tilbake til oslo.

translation
my weekend. very long but not a lot of pictures to show for it.

 

Share:

15 Comments

 1. 20:55, 23 May 2010 / 20:55

  jeg hadde skrevet en fin, lang kommentar som klarte å forsvinne. men den handlet vaffal om at jeg syns bildene dine er finfine, og at selvom de ikke er så mange så ble jeg glad, og da gjør det ingenting! og familien til han der fine med stearinlys ser virkelig koselig ut. og jeg gledergleder meg til å holde magasinet i hendene sjæl, for jeg har gledet meg så lenge at det nesten blir, ja, nettopp surrealistisk. en god søndagskveld til deg, og god tur til Oslo i morgen!

 2. 21:23, 23 May 2010 / 21:23

  Eg gled meg til å få magasinet i postkassa<3 Då skal det vere fint vêr, også skal eg sitte ute på plena å lese det =D

 3. lisabet
  22:16, 23 May 2010 / 22:16

  gleder meg utrolig mye til magasinet kommer i posten til meg :)

 4. 22:31, 23 May 2010 / 22:31

  Jeg tror du har tatt verdens fineste bilde av en kopp med kaffe. Nyyydelig.

 5. 23:09, 23 May 2010 / 23:09

  så kjekke bilete, og sjå kjekt at det er nokre andre som et lappar med både rjome og syltetøy – akkurat slik det skal vere, akkurat slik dei smakar aller best. ja, alt er slik som det skal vera i noreg – veldig kjekt og koseleg. heldigvis.

 6. 23:21, 23 May 2010 / 23:21

  du verkar ha haft en fin helg och alltid lika fina bilder

 7. 23:43, 23 May 2010 / 23:43

  Betyr det at magasinet kjem dalande i postkassa no?

 8. Mia Maria
  00:34, 24 May 2010 / 00:34

  Lang helg med mAnge bilder! Fint med så mange, varierte bilder, syns jeg!

 9. 01:22, 24 May 2010 / 01:22

  Hyggelig helg, så det ut til ^^,

 10. 10:25, 24 May 2010 / 10:25

  Lapper og kaffi <3 For en fin helg. Fine bilder også! Likte veldig godt oppvaskbildene. Vakker hverdag.

 11. 10:31, 24 May 2010 / 10:31

  åh. bildet fra hotellkjellaren med alt sengetøyet i stabler, minner meg om verdens fineste sommer på sørlandet. så mye at jeg lånte bildet, og måtte skrive et innlegg om det! Håper det går greit. :)

 12. natalie
  13:10, 24 May 2010 / 13:10

  Eit lite tips til deg: På http://www.tine.no har dei mange utroleg gode oppskrifter på mat. (til dømes ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika, som er dagen oppskrift.) Ha ein fin dag!

 13. Anonymous
  13:33, 24 May 2010 / 13:33

  Dette er virkelig den fineste blogge jeg har kommet over. For en stund tilbake viste en veninne av meg blogg.no hvor jeg errerhvert begynnte å skjekke innom topplista av og til (siden det lett er der man begynner). Men etterhvert ble det litt som en avhengighet som jeg skammet meg over. Ønsker ikke å si stygge ting om noen men de fleste av de bloggene snakker bare om hva som er “in” og viser frem den samme treningsrutinen eller den litt forandret ansiktsmaske hver uke… skjønner jo at det er vanskelig å komme på nye blogginnlegg hele tiden… men da kan man vell heller legge ut litt ferre innlegg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *