ein laurdagsdag gjennom ein mobil

i går på dagen var eg superdårlig på å ta bilder med storetunge kameraet, så eg gir fra meg ein laurdag gjennom mobilen min istaden. når han der fine er vekk sender eg masse mms, så det kan jo bli fint.

14:29

mariell: okei kva skjer i kveld?
janne: har ikkje peiling. vi får sjå kva som skjer. gidd ikkje å mase.
mariell: men kva om han ikkje vil ha fest?
janne: hm. då får vi finne på noko anna. men eg trur det går bra.
mariell(mms):

14:37
mariell(mms):


eg og diana er på vår frelsers gravlund og føler at me er i paris.
han der fine: så fint! <3 hels ho! men faen, no fekk eg lyst til paris.

14:48
eg er på fretex på st.hanshaugen og ringer pappa for å spørra om eg skal kjøpa ei bok til han. han samlar på bøker i ulike seriar og eg fann ei som eg lurte på om han hadde eller ei. det er dårlig dekning og eg må stå i døra for å høyra kva han seier, han er ute med hunden, han vil ha boka men ringer meg snart opp igjen.

15:03
mariell(mms):

skostativ!
han der fine: yipi!
mariell(mms):

telthusbakken. <3

15:05
pappa ringer igjen. me snakkar om at eg skal heim neste helg og om neste år, han er bekymra for om me får beholda leiligheten sidan eg ikkje skal gå på skule men eg seier at det spelar ingen rolle for det er han der fine som står på kontrakten.

22:03
mariell: trikk!
kjetil: ææ
mariell: storpar på bierman no!
mariell: ææ! ventar på torshov!
kjetil: :D bra


my saturday day through my cell phone.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *