ein veldig kort spelekveld.

thursday.
i går trilla janne ned hit på sykkel(og ho har hjelm) for å spela spel. me spelte rummy, for det er fint for tre(han der fine var sjølvsagt med óg).

thursday.
her er mine brikkar.

thursday.
og hei janne.

thursday.
me åt ginger chews, det er min favoritt akkurat no og eg er heilt avhengig.

thursday.
eg hadde eit supermann-plaster teipa fast på armen. sist fredag brant eg meg på ei tomatsuppe som hoppa ut av kjelen og fekk eit stort sår, og no klør det og han der fine vil ikkje at eg skal klø så han har teipa armen min og eg føler meg som cecilia lisbon.

thursday.
janne brant seg óg på suppa, men ikkje heilt så alvorlig.

thursday.
han der fine laga kakao og hånda mi ser ut som noko fra ein science fiction-film.

thursday.
så åt eg kveldsmat og prøvde å finna ut korleis ein syklar fra grünerløkka til frogner. så såg eg og han der fine 500 days of summer og vart superforelska. no har han reist fra meg igjen og eg har ei ny aleinehelg framfor meg, men den blir med rosévin og is og fine folk og smil.

kva gjer de i helga?


yesterday janne came to play rummy, we ate ginger chews and drank hot chocolate. then i watched 500 days of summer and fell asleep, and now my boyfriend has left me for the weekend. again.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *