ballet shoes.

i går såg eg ein nydelig fin film som heiter ballet shoes. eg kjøpte den fordi eg er litt forelska i emma watson og ho har ein av hovudrollene. filmen handlar om tre foreldrelause jenter, pauline, petrova og posy, som alle tre blir funne av ein gamal paleontolog, gum og flyttar inn i huset hans. i huset bur sylvia, niesa til gum, som oppdreg jentene. dei lovar kvarandre å komma i historiebøkene.

ballet shoes.
ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.ballet shoes.

filmen er heilt utan dramaturgi eller dramatikk, men den er sånn fin som gjer at ein blir varm bak ribbeina. ein kan sjå den fordi emma watson er så fin, fordi smilet til ho som spelar petrova gjer ein glad eller for posy si dansing eller fantastiske raude krøllehår, berre ein ser den. kanskje med kakao og marshmallows eller gulrøtter med dip. på ein mandag. om ein vil.


yesterday i saw the film ballet shoes, i ordered it because i have a crush on emma watson and i loved it. such a pretty movie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *