magasinmorgon.

magazine morning.
i dag har eg vore litt på sengekanten med den mest inspirerande boka i verda akkurat no.
magazine morning.
og med mi fantastiske nye sløyfe fra tjallamalla i stockholm.
magazine morning.
og nye kjole med polkadottar og fantastisk blondekrage fra beyond retro. alt med blondekrage fekk bli med heim.
magazine morning.
så eg har det ganske fint.

denne veka jobbar eg på spreng med magasinet og i intervjuet med marte står det noko som er så inderlig fint når ho snakkar om vintage; “eg elskar ting med sjel. ting som har levd eit liv og har ei historie med seg. eg undrar innimellom på kva tinga mine har opplevd, som eit fyrste kyss på sekstitalet, å bli med på båttur til amerika, eller å ha vore med under jimi hendrix sin opptreden på woodstock i 1969, for så å bli liggjande i graset mens eigaren nakenbada etterpå.”

over til noko anna, no har eg lagt til ein paypal-knapp i menyen til høgre her på hovudsida på bloggen, så de berre kan trykka der istaden for å senda mail! er ikkje det fint eller? (om de skal ha magasinet sendt til utlandet derimot, må de senda mail, og om de får problem med paypal/ikkje har tilgang til visa/liknande.)


today i have been reading sophie calle’s biography, wearing my new bow and dress from stockholm. i’m working really hard on the magazine this week and it’s taking up most of my time but i love it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *