stockholm dag ein.

stockholm day one.
me tok buss og tog i sju timar og eg sov nesten heile vegen.
stockholm day one.
han der fine skreiv på ein tekst som eg håpar de får lesa ein gong. den handlar om oss, kva ellers.
stockholm day one.
framme i stockholm sjekka me inn på mälardrottningen hotel, og rommet vårt er så søtt og rart.
stockholm day one.stockholm day one.
me fiksa og triksa og bytta før me skulle ut. denne kjolen kjøpte eg sist gong eg var i stockholm, og det er favorittkjolen min, så det føltes fint og naturlig å bruka den. han der fine var fin og slengte på håret. det var ganske dårlig vær ute så eg fekk ikkje fotografert så mykje.
stockholm day one.
me gjekk på ein thairestaurant der eg åt med spisepinnar for første gong, så vidare til muffin bakery der han der fine åt den beste muffinen eg har smakt, brownie&cheesecake. eg var misunnelig men min lime&citrus var heilt grei den óg.
stockholm day one.stockholm day one.
eg planla resten av dagen og morgondagen og snakka om kor dominant haka mi er.
stockholm day one.
eg skreiv litt reisedagbok i mi nye notatbok som er så lita som du aldri har sett før og eit postkort mala av ein mann som heiter degas sjølv om det ser ut som manet eller kanskje renoir. hm.
stockholm day one.
etterpå gjekk me til ahléns city(for det var ope!) og han der fine prøvde klede.
stockholm day one.
han prøvde denne tskjorta fra acne og da sa eg denmåååduuuhaaaa også kjøpte han den. superfin.
stockholm day one.
så var me superslitne så me gjekk tilbake til hotellet(som framleis er ein båt, folkens!)
stockholm day one.
der åt me yoghurtkokostoppar og wasabinøtter.
stockholm day one.
og små glas med syltetøy og chorizo og cider. fin og kort dag. når klokka slo tolv hadde han der fine sovna for timar sidan og eg såg two and a half men med svenske tekstar og eg tenkte at det er sånn det føles å vera voksen, einsam og aleine i ein framand by. kvart over ringte mamma og pappa, dei sang kaptein sabeltann-purstagssangen og eg sakna dei meir enn nokon gong.

i dag har eg purstag, det er sol og eg håpar på eit par nye kjolar. håpar de har det fint heime i norge!


my first day in stockholm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *