.

eg er supertrist kanin i dag. på onsdag skulle eg ha tatt eit fly og det skulle gått til london og på fredag har eg purstag og eg vil ikkje feira den i teite norge i teite oslo. eg treng litt drahjelp, så; kva er det finaste som har skjedd deg i dag?


i’m sad about not getting to go to london because of the volcanic ashes. did something lovely happen to you today?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jeg våknet ikke før for en halvtime siden, jeg. men jeg kan si noe veldig fint som skjedde i går. jeg fant hestehov og plukket mange mange mange fordi jeg ville gi dem til en fin venn som skulle komme innom og gi meg en klem og sånn. hun bor like ved. mens jeg gjorde det hørte jeg på den beste sangen, “winter” av tori amos, og det var sol og det gikk en kjempesøt hund forbi… vel, vi spoler litt frem – da hun først dukket opp hadde hun med seg en presang innpakket i pent kremhvitt papir med bånd på og alt mulig. og så fikk jeg kort, et lyseblått nydelig kort med bølgete kanter. og det som var inne i det hvite papiret var verdens fineste fotoalbum med glatt og bløt perm med oransje og rosa blomster på, og rosa rygg. inni var det mange plastlommer og ved siden av hver fotolomme kunne jeg skrive litt, på linjer tilogmed. det fulgte med en liten sølvpenn.

 • Snakket med ei herlig gammel dame som har sagt ja til å være med på dokumentar filmen jeg skal lage, hun foreslo at vi (jeg og ei i klassen) begynte å filme i morgen fordi da hadde hun vært til frisøren. “Jeg kan ikke se ut som en sau heller” sa hun Hehe, kostbar.

 • i dag har jeg hatt heldagsprøve i nynorsk. da jeg dro hjemmefra var veiene dekket av snø og når jeg dro hjem var de helt bare. jeg fikk nettopp en telefon om at jeg får sommerjobb om jeg vil. det vil jeg, for det betyr at jeg kan reise i høst! på fredag skal jeg og kjæresten min lage pasta med pesto og mozarella. masse mozarella. jeg gleder meg.

 • Jeg og en bestevenn fant tre kroner under en sofa idag, han viste meg hvordan walking base fungerer på en bassgitar og forklarte det med at “man har liksom ikke kameravinkelen rett på akkorden, men man følger den på reisen”.

 • Det første eg gjorde idag var å opne opp kjøleskapet og finne ut at det var tomt for mjølk. Det var ganske kjipt sidan eg alltid et frukostblanding til frukost og da må eg ha mjølk. So da vart det tørt brød med ost istedenfor.

 • Forelesninga mi var avlyst i dag, så da fikk jeg tid til kaffe med ei fin venninne som satt fast i Polen, men kom seg hjem med tog og båt og mer tog i går. :)

 • So synd at du ikkje får reist.. Ein gledar seg so fælt til slike ting, og når det ikkje blir noko av blir ein so forferdeleg skuffa :( Håpar det ordnar seg og at du får ein fin burdsdag alikevel!

 • dagens finaste så langt er at eg har posta ein søknad til noko eg har drøymt om i mange år, og det kribler i magen. har kjøpt ei lilje til kjærasten min og gler meg til han kjem heim.

 • I dag våkna jeg opp og trodde jeg ikke rakk bussen te noe som ikke var i dag likevel. Det har vært ganske teit i dag for jeg er kjempesliten uten å ha gjort noen ting, og jeg hadde en fæl drøm som var alt for ekte. Så jeg har ikke klart å spise.

 • Det var dumt at du ikkje får reise til London, men du kan jo tilbringe dagen med han der fine og gjere ting du og han aldri har gjort før. Litt sånn som i “breakfast at tiffany’s” :)

 • Det var ikke så mye egentlig, men jeg har kjøpt funlight green tea, som er kjempegod (og billig), og litt nøtter som jeg skal kose meg med når jeg bruker hele dagen på matte :)

 • Det fineste som skjedde i dag var da jeg og min gode venninne Julie var alene på stillesalen på bilioteket hele dagen. Julie øvde matte til tentamen i morra og jeg skrev litt på innlevering i markedsføring, men vi hadde det kjempe gøy også. Vi leste høyt fra sider som MLIA, FML og bloggen din, samt de teite lærerbøkene våre. Og Julie ble så frustrert og lei matte at hun dansa på bordet. Og vi lo og lo og lo.

 • Det finaste med i dag er å gå i tyllskjørt og drikke så masse kaffi eg bare vil fordi den er koffeinfri, hihi. Så har eg nettopp komt meg heim frå finaste bestemor på Lillehammer og masse familie og ei tante som driv bokhandel som lar meg plukke alle bøkene eg berre vil gratis berre eg kan få dei med meg på toget heim til oslo..Og kjerasten til bestemor som er pansjonert frisør klippa meg i overraskelses frisyre som er heilt galen i halen. Men fin allikevel.

 • Jeg fikk en melding i går kveld hvor det stod “you are the best =) Klem!” Da ble jeg glad. Sola skinte i dag, det er vår og London drar ikke noe sted!

 • jeg våkna og var i superdårlig humør for ingen spesiell grunn. lå der og daffa og tenkte på at verden er noe dritt. men så gikk jeg ut og bare så meg litt rundt og tok masse tilfeldige bilder og så fulgte katten min etter meg som en vaktkatt og passet på meg. også kom sola fram igjen og daq ble jeg bare glad igjen. så tenkte jeg på hvor fort jeg ble glad igjen, og det gjorde meg også glad.

 • idag blåste jeg såpebobler i friminuttet på skolen, fordi jeg hadde en såpebobleflaske i lommen. plutselig ville alle prøve, og da var hele området fullt av såpebobler. fint.

 • telefonsamtalen som skulle forandre livet mitt ble litt forsinket, så den kom idag istedenfor. det gjorde ingenting. jeg kan ikke huske å ha vært så glad og redd på samme tid før. jeg tror det er en bra ting. og den forandret virkelig livet mitt. glad og helt i hundre! <3

 • Ta en buss til et sted du aldri har vært før! Et nytt sted du bare forbinder med bursdag og fine ting. Du kan til og med late som om du er i utkanten av London. <3

 • det fineste som skjedde meg i dag var at jeg slipper å delta på coopertesten, fordi jeg skal til tannlegen. kjenner jeg elsker tannlegen akkurat nå!

 • I dag då eg sat på t-banen tidleg om morgonen og var litt sur fordi det var tidleg, var det ein liten gut på sida av meg med mørke krøller som sa dette då me kjørte forbi majorstua: Pappa, det er her alle de gamle toga sover!

 • Jeg skulle gjerne ha byttet med deg! Jeg kommer nok til å sitte fast i teite men fine paris, selv om jeg har billetter hjem til fredag.

 • Jeg har klart å rote meg oppi noe så kjedelig som betennelse i nakkemusklene, og har hatt vondt i hodet i en måned nå. Men i dag oppdaget jeg The Delicious Miss Dahl, mat-tv-serien til Sophie Dahl. Den er helt nydelig og jeg tror du ville likt estetikken. Jeg ble så glad at jeg bestilte kokeboken hennes med det samme. Så kan du få litt London inn i stuen :)

 • Jeg ble så hoppende glad over at skyene i dag var så vakre. De så ut som bomullsdotter, og det har de ikke gjort på lenge. Jeg oppdaga en kanin og en hval i dem. Jeg tenkte på tegningene jeg pleide å tegne når jeg var liten, for skyene var helt like. Jeg tror jeg liker skyer innmari godt.

 • idag kom min aller beste venn hjem fra polen. hun hadde lagt inn en alarm på mobilen min der det stod: nå kommer mathilde hjem! send melding!

 • i dag har det fineste vært da det kriblet ekstra i magen, men det er det ingen som vet. i dag har jeg danset i bare undertøyet mens jeg vasket taket, og hørt vakre sanger.

 • Det finaste eg har opplevd i dag er å hente mine over 200 bilder som eg har fått framkalt! på vegen heim kjøpte eg meg bringebærdrops og no gler eg meg til i morgon, då eg skal spise russefrukost i rundkjøyringa!

 • Lei meg for at du ikkje får reisa til fine London, men eg klagar ikkje, for min fine London-kjæraste er stranda her med meg og kan ikkje reise heim att ;) Aldri så gale at det ikkje er godt for noko(n)!

 • Det fineste som har skjedd… ! Hun jeg egentlig ikke likte, av diverse grunner, viste seg å være kjempetrivelig, og jeg tror jeg kan like henne etterhvert. Og jeg kom hjem til fem nyfødte kattunger, og en sjalu Pusemann som bare ville ha kos:3

 • Det blir sikkert strålende sol på fredag og det nærmeste vi har kommet sommer! Også kan du tenke at du sparer miljøet og det er jo fint. Og billetten får du jo tilbake penger for eller får lov å bruke senere. London blir ikke borte selvom den er bak en askesky. Håper du ble litt gladere nå :)

 • I dag var det en som fortalte meg at jeg hadde fint hår, og så ble jeg invitert ut. (egentlig skjedde det i går, men det var så fint at jeg bare måtte si det likevel)

 • Det er irriterande at du ikkje får reise til London. Sjølv har eg aldri vore der, endå eg har hatt lyst sidan eg var 8 år. Har ein fin liten samling av London-bøker som er nokre tiår gamle.

 • I dag har samla på fine ord. Eg har ei liste med dei finaste orda eg veit, type ekte ord og ord som burde vere ord, om som heng på rommet mitt bland eksamensplanar og fine bilete, som eg kan sjå på når eg treng lesepause. I dag har eg plussa på puselankar, namelusk og å vere pannekake (noko ein blir dersom ein har ete seg akkurat litt meir enn mett fordi pannekaker er så godt).

 • Får ikke du reist, så er du så fantastisk og har så mange fine folk rundt deg at det kommer til å gå bra. Det er jeg overbevist om.

 • jeg dro til kjæresten min og forventet at når jeg dro hjem igjen ville jeg være singel. i stedet gråt vi og smilte og lo og var det gamle oss i noen timer. sommerfuglene var tilbake på plass i magen, om enn så for bare et lite øyeblikk, og nå skal de rammes inn og henges opp på veggen.

 • Jeg sto opp og spiste frokost, men spiste som vanlig ikke nok til å unngå pinlig rumling på skolen lenge før matpause. Det som var fint var at jeg ble ferdig med engelsktenamen og at det gikk bra. Det eneste som holder humøret mitt oppe akkurat nå er tanken på frokosten jeg skal innta i morgen.

 • Jeg hadde en lang og slitsom gymtime, og på slutten skulle vi løpe en utholdenhetsrunde på noen kilometer. Jeg og min gode venn Rag løp ned på stranda og kastet oss i det kalde vannet med klær og fortsatte løperunden klissvåte og kalde. Men det var fint og årets første bad og vi er venner og det var litt sol bak skyene og det gjorde meg veldig, veldig glad inni meg.

 • På sj.se (svenske NSB) kan man bestille togturer hvertfall mellom Norge og Sverige og Danmark og kanskje til andre land også, og hente dem på egne automater på Oslo S. Og så kan man finne fine folk å bo gratis hos på couchsurfing.org (en del har plass til flere), tips!

 • Jeg kan fortelle noe som skjedde i går, for det var så fint at jeg kan leve på det i mange uker. Nevøen min hjemme i Norge fylte 4 år, og jeg satt tusenvis av mil unna, i midtøsten, og fikk være med på bursdagsselskap via skype. Jeg fikk snakke med lille nevø 4 år og hele bursdagsselskapet hans, og han bare lo og lo og lo. Hvem er det der da, sa søstern min og pekte på skjermbildet av meg. “tante miiiie! hihihihihi!!” hvinte han. Åh, det føltes bare enda bedre enn forelskelse, til og med :)

 • jeg skulle også ha reist til london på onsdag.. har ikke gitt opp håpet helt, men nesten. livet suger. bortsett fra at kjæresten min vekte meg med gitarspill ved det åpne, solfylte vinduet mitt i dag tidlig, før han nusset meg og ga meg frokost på senga og hoppet naken under dyna mi. så det hjalp litt på alle londonfølelsene, men hovedfølelsen for dagen er fortsatt sinttrist.

 • Flyet mitt til London og min betre halvdel går eller går ikkje på torsdag, og alt er så usikkert at eg vert umotivert og manglar konsentrasjon.

 • Flyet mitt skulle gått til New York, byen jeg har drømt om å besøke i mange år. Men flyet går ikke og jeg kan ikke utsette reisen til senere denne uka. :( Fineste som er skjedd er at det er Poirot på tv og jeg kan drømme meg bort i britiske krimgåter.

 • i dag ringte jeg til england-kjæresten min, (vi er kjærester bare når vi er med hverandre, og det gjør så vondt, men likevel er det så alt for godt når vi er med hverandre at hjertet mitt ikke orker å aldri se han mer)bare for å høre hvordan han hadde det. vi snakket om hvilket universitet jeg skal velge å gå på til høsten, og når han sa at jeg må velge det universitetet nærmest han, ble jeg så glad og kom til å tenke på hvor fint det vil bli å se han hver uke og forhåpentligvis blir vi ordentlige kjærester.

 • + jeg kom hjem fra han på onsdag, er lei for at jeg ikke skulle dratt hjem en dag senere, slik at jeg kunne vært hos han mange, mange dager ekstra. jeg har ennå ikke pakket ut av kofferten min, og når jeg lukter på klærne mine, lukter de av han og av huset hans og jeg blir glad og tenker at jeg aldri vil vaske klærne mine igjen.

 • Det fineste er at kjæresten og jeg har vært sammen i ett år og at det føles som om det på en måte bare har vært en dag og på en annen måte som om det har vært ca en million år.

 • det fineste som skjedde meg i går var å se igjen slekt som jeg ikke har sett på lengelengelenge. og jeg fikk mange klemmer, og det var så koselig.

 • Eg har dyppa sjokoladebetar med fly-trykk på i teen min, og deretter slurpa i meg store mengder te, medan sjokoladerute for rute har forsvunne. Tida stoppar opp i slike tilfelle for meg.

 • 2 kollegaer/kamerater kom innom meg på jobb med en stor kosehai de hadde kjøpt til meg på ikea:D (Fordi vi skal på seiltur til sommeren,og jeg har haifobi..hehe). Supersøtt:D