toalettveska mi.

make-up.
toalettveska mi har eg kjøpt i amsterdam, og den er heilt perfekt. den er rosa og rommar akkurat alt eg treng å ha med meg.
make-up.
eg elskar mac sine leppestiftar, og dei eg brukar mest heiter lustre og ruby woo.
make-up.
av rouge brukar eg ein fra body shop som heiter roseflower blush fuschia, den finst ikkje på body shop lenger, eg kjøper mine på ebay. den fra mac heiter dollymix og den brukar eg når det trengs med ekstra ekstra rosa.
make-up.
til augene brukar eg kun tre ting: ein kvit eyeliner fra mac, den får augene til å sjå heilt merkelig store ut, eyelineren min er fra l’oreal og heiter super liner carbon gloss, og av mascara brukar eg false lash effect.

make-up.
og for tida brukar eg lola-parfymen fra marc jacobs, flaska er så fin så den får stå i hylla egentlig.


in my makeup-bag: two lipsticks from mac(lustre and ruby woo), two blushes(fuschia from body shop and dollymix from mac), a white eyeliner from mac, liquid eyeliner from l’oreal called super liner carbon gloss, and false lash effect mascara from maxfactor. my perfume at the moment is lola by marc jacobs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *