laurdagar kan handla om.


laurdagar kan handla om å gå i bryllup, om å spela sims heile dagen, om å ta tre rullar film i botanisk hage. det kan handla om å bruka alle pengane ein har på klede ein kjem til å legga bakerst i skapet eller å gå på loppemarked og finna akkurat det ein leitar etter. laurdagar kan handla om å vaska klede eller om å slappa av også festa heile kvelden eller om å laga ekstra fin mat med smør i sausen og vin ved sidan av. laurdagar handlar av og til om å bli kjærestar eller krangla på fest. det kan handla om å planlegga ein reise eller invitera venner på middag, sitta på kafé i timesvis og snakka om livet og døden og sex og religion. min laurdag handlar om å ha åtte kroner og nittini øre på kortet og regn i oslo. men fint er det likevel. fantastisk fint. kva handlar din laurdag om?


saturdays can be about many things. my saturday is about being broke and a rainy city, but i’m still very very happy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • min lørdag klarer ikke helt og bestemme seg for om den skal være grå eller full av sol, vi skulle egentlig leke vikinger og grille ute på vikinggården, men først må dagen bestemme seg for været… Nå skal vi spise sein frokost og kanskje senere skal vi kjøpe en moped jeg får sitte bakpå med i sommer så han på snart 30 skal føle seg som en 18åring igjen. Men det vet ikke han at jeg vet.

 • Lørdagen min handler om å møte en fyr som kommer helt fra Nederland for å besøke meg. Jeg har kjent ham i to måneder, men kun over nett. Jeg er så nervøs at jeg sprekker snart. Jeg har laget og malt en digert påskeegg til ham, gjemt det, og laget skattejakt på engelsk. Snart drar jeg til Gardermoen. Jeg håper han liker meg.

 • Til sara, lykke til, og jeg er sikker på at han liker deg. Han liker påskeegget og fremforalt, deg, (måtte skrive det en gang til)

 • Min lørdag handler om å planlegge en reise! En reise til statene for å besøke min beste venninne som jeg ikke har sett på sju måneder.

 • min lørdag handler om sjokoladekake og gitar og vondt i fingrene og fisherman’s friend. og kanksje litt om ringeren fra notre-dame og freia’s sjokoladeegg og opptak av senkveld med thomas og harald og latter.

 • Min lørdag handler om frokost og te på senga, pannekaker med lønnesirup til lønsj, lage svømmebasseng på sims3 og drikke en ny vin til kvelds for å feire ei venninne :-)

 • Min lørdag handler om å endelig kunne reise seg og gå rundt hjemme uten å kaste opp. Den handler om å endelig spise noe annet enn vannmelon, og å kunne sitte oppreist med datan i fanget. :D

 • Min lørdag handler om å drikke gul saft, lese blogger, fnise av fine ting venninnene mine skriver på Facebook chatten, være litt syk, lese og tenke hvor deilig det er å være ny dusja, gå med reine klær og ha påskeferie.

 • Min lørdag handler først om å jobbe, så å rydde på rommet mitt (som jeg enda ikke har gjort) og så få besøk av storesøster som nettopp fylte året :D

 • min laurdag handlar om ein liten iskaffi inne på eit stort bibliotek og skrive om apokalypsen innanfor islamsk munnleg religiøs tradisjon. heile dagen. det er berre å prøve å sjå det positive!

 • min laurdag handlar om å jobbe, kjøpe smågodt den siste timen under arbeid, kome heim og ville ha middag kysse kjærasten og henge med vener og glede seg til å kunne sove så lenge ein vil neste dag.

 • min lørdag handler om å kjøpe fine påskegule calaliljer og gå på besøk til en syk venninne som skal opereres på tirsdag, og så besøke sebastien bruno for å kjøpe macarons. nå sitter jeg og hører på mannen min øve seg på gitaren, og vi har delt tre macarons og smakt litt på hver av de. den beste er med chili. jeg skal snart lage pastinakkgull, som er nesten det samme som potetgull, men med pastinakk i stedet. Og det smaker litt søtt, men salt fordi jeg skal putte havsalt oppå.

 • Min laurdag handlar om å reise heim til mamma og pappa på påskeferie, kose med kattar på sofaen, sjå på regnet ute og engelsk fotball på tv, og om pinnsvin som framleis ligg i dvale. No skal den straks handla om å laga middag :)

 • min lørdag handler om å spise is mens man går gatelangs på grünerløkka, om å spise smultringer mens man bestemmer seg for å spise crêpes til frokost på søndag, om å ha ferie, om å klemme mamma og om vår.

 • Jeg har jobbet i dag; jeg er så heldig å være lørdagspostbud og få levere pakker og brev til alle slags folk. De første to timene regnet det, men de neste tre lysnet det, og alt i alt ble det en fin tur. Fortsatt god helg og god påske til alle!

 • min lørdag handler om å reise til marseille,kjøre overfylt metro og danse på karneval. og senere drikke for mye rødvin, danse hele natten- helt til første buss går hjem på søndag.

 • Min lørdag handler om å rive seg vekk fra den anorektiske følelsen jeg har følt alt for mye i det siste, og om å spise frokost, boller, kringle, kjeks, peanøtter, kvikk lunsj, sjokoladeboller og pizza. Det beste er at jeg ikke føler at verden faller sammen :)

 • min lørdag handler om å danse, framkalle bilder til å lime i ei fin bok, lage risotto, drikke bringebærøl og tequila og dra på fest i et bittelite skur med altfor mange mennesker, for det er slik man gjør det i vendée og det handler om fine venner og vinfine mennesker og klemmer.

 • min lørdag er å gi meg selv et klapp på¨skuldra fordi jeg har klart å fått et sunt forhold til mat i løpet av dette året. og å kose med kjærstn før man sniker seg hjem i guffent vær for å spise lammelår.

 • min lørdag handler om å spise kuleis på trappen utenfor oslo spektrum. om å synge på en fin svensk sang og snurre på stolen samtidig. om stekt sopp. om ensomhet.

 • Lørdagen min har vært helt super, men nå dør jeg snart hvis jeg ikke får vite hvordan det gikk med Sara! Kjære venn, likte han deg og likte du ham og fant dere egget?

 • Hei! Elsker bildene du tar! hva slags kamera har du og hvordan får du til an bildene blir så duse på en måte:P Likte det bildet med bh`ene:)