utkast.


kjelde

her på bloggen har eg kanskje femti utkast. om gutar som har knust hjartet mitt, om familie, om rare ting han der fine gjer, historiar om personar eg ikkje kjenner. dei er vanskelige å skriva, og eg skriv kanskje litt på dei ein gang i veka eller så, og av og til publiserer eg dei(som i går), men nokon gongar treng ein jo litt hjelp óg, og da har eg funne ut at det er ganske lurt å spørja, spesielt sidan eg har lovd meg sjølv å kanalisera kreativiteten min meir inn i foto framover enn på bloggen. så no kan de få sei, heilt sånn på ein fredag, kva de vil at eg skal skriva om eller visa bilder fra framover. for det kan jo henda det tar slutt ein gang, og det vil me vel ikkje.

(og ver så snill, ikkje skriv at de er fornøgde med sånn det er no for det hjelper jo ikkje)


i am wondering what you want me to write about?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • jeg liker veldig godt nar du skriver om fotografer du liker og steder du har vart, for det er inspirerende fordi man kan oppleve det selv? ogsa liker jeg sa godt “om sant som far ein til a smile”-kategorien. og kan du ikke skrive flere sanne fine tekster om folk pa busser og ja. na veit jeg ikke hvor konstruktivt det blei, menja. ogsa vil jeg si: denne bloggen er den fineste jeg veit om!

 • Jeg liker når du skriver om søte filmer! Og spotifylistene dine er så søte. Og som mari nevnte, steder du har vært. Og brevene var nydelige!

 • Bilder som viser hvordan du ser verden. I hvilke farger du ser den, hva du legger merke til i mylderet av ting å legge merke til, hva du har lyst å huske fra et øyeblikk, hva du skulle ønske skjedde på en tirsdag… Det er så fint når du tar bildene selv, men noen dager klarer man ikke det- så da er det fint å se på bilder du skulle ønske du hadde tatt. Så kan du fokusere på å finne din stemme i fotografiet, samtidig som du blogger. Fint sant? :)

 • eg liker dei små historiene du skriv ut frå kvitteringer, dei er fine. og berre små smil i kvardagen, på bussen, på fortauet. og så saknar eg bokstavtorsdag og løyndommane. ♥

 • Meir historiar, kanskje lengre og fordelt på fleire innlegg, då blir det spanande også litt annleis? :) Og bilete du tek i studio,eller prosjekter er fint å få sjå.

 • skriv om musikk du liker. eller sånne små fine ting du har opplevd i løpet av dagen (i dag sprang det to elger over veien like foran der jeg gikk. superkult!)

 • Enig med Maren. Skriv om fine ting du liker, hverdagsting, sånn som du er så flink til….. Skriv brev til noen på bloggen din….. Du er flink til sånt jeg ikke klarer. Derfor liker jeg bloggen din.

 • Jeg kunne tenkt meg et innlegg om Oslo. En guide på en måte. Jeg og Australieren skal til Oslo en helg i mai, og jeg kjenner egentlig ikke til så veldig mange fine steder i Oslo. Men nå som det blir litt mer vårlig kunne du ikke tatt bilder av Oslo og finer steder man kan ligge å lese en bok, eller ta en kaffe eller fine museér og andre små hemmelige steder som det er fint å ha med en kjæreste til.

 • Eg blei veldig nyfiken på rare ting han der fine gjer, men også rare ting du gjer :-) Og så hadde det vore kjekt om du hadde laga eit innlegg ala “min dag i bileter.”

 • Jeg synes du kan skrive litt mer om hvordan du opplever ting. Sånn som da du fortalte om hvordan du opplever angst eller hvordan du opplever det å reise til nye steder. Hvordan føles det å ha en blogg der du får mye oppmerksomhet, der (i hvertfall det jeg har merket) det meste er veldig positivt? Hvordan opplever du å ha en positiv effekt på så mange mennesker, og hvordan føles det å vite at du får folk til å smile med de små historiene du skriver?

 • Jeg stemmer i med Michaela og ønsker meg fine-små-steder-i-Oslo-kategori. Ikke én guide i ett innlegg, men ett lite, spesielt, fint, spennende eller skummelt sted i hovedstaden i flere omganger. Som et smug, en butikk, en kafe, en vei, et hus, en park du liker ekstra godt (og har lyst til å dele med oss). Gjerne med noen illustrerende bilder.

 • Jeg liker når du skriver vakkert om triste ting, som gutter som har knust hjerter og ensomme mennesker. Egentlig liker jeg alt du skriver. Du kan skrive om giraffer(å, de er søte!) og jeg vil fortsatt lese med full iver :)

 • skriv om de ærlige tingene, de fine søte tankene du har. Om han fine, og om steder du vil se, bilder du vil ta. Hva som inspirere deg og hva som skremmer deg ♥ du er uansett så søt!

 • Jeg liker kjoleinnlegg og leppestiftinnlegg. Jeg liker bilder som han der fine har tatt av deg (det når du har plukket syriner og stikker hodet inn kjøkkenvinduet eller hvor det nå er, åh.) og jeg savner piknikpledd med kortstokk og tær og glass med rødt i og bøker og gress og blonder og trær. Men det er kanskje fordi det er vinter og ikke fordi du har flyttet til asfaltoslo? Og så har jeg mistet leselysten min, men kanskje hvis du hadde anbefalt litt bøker? at den hadde kommet tilbake.

 • Ønsker meg stoff om flinke fotografer, for sånt er jeg veldig dårlig på, men skulle gjerne visst mer. Om Nan Goldin, for eksempel. Eller en ingen har hørt om før. Så slår du to fluer i en smekk? :)

 • Tips til hva man kan finne på med kjæresten(eller en venn) sin. Finne stjerne bilder på kroppen til hverandre, drikke øl i en park. Småting i hverdagen. Jeg vet med meg selv at jeg hadde satt pris på det!

 • Jeg liker så godt når du skriver om hvordan du oppfatter og leser andre mennesker. Og så liker jeg når du skriver om kjærlighet og han der fine. Men kanskje du kan skrive mer om at kjærlighet også er vanskelig. Eller synes du kanskje ikke det?

 • Eg elskar når du viser kreativiteten din, og blogger om korleis du ser verda. Du gjer verda så vakker, og det likar eg så godt. Beskrivelsane av menneske likar eg også veldig godt. Historiane dine. Bloggen din er så fin at eg blir varm i hjartet når eg las.

 • det er spennande å sjå seg sjølv med andre auge. Kanskje du kan skrive om deg sjølv ut i frå andre sitt hovud ? Korleis trur du andre opplever deg ? Og eg kan love deg, det er lærerikt også…

 • Skriv om hva du liker med andre mennesker. Er det noen gode egenskaper du finner hos andre som du skulle ønske du hadde selv? Hva får deg til å le aller mest i hele verden? Skriv om hva du syns gjør mennesker vakre.

 • kanskje du kunne skrive (enda) mer om fine ting som gjør dagen bedre! og om Oslo; ting å gjøre, fine steder å gå, fine butikker, god mat, bra caféer?

 • Du har den vakreste bloggen jeg vet om! Du inspirerer meg til å se på hverdagslige ting med nye øyne, til å ta vare på de små øyeblikkene og til å lete etter små skatter i meg selv. Jeg setter virkelig pris på det du gjør for meg :)

 • Jeg har forstått det sånn at du har noen venner/barndomsvenner som er flinke til å skrive eller synge tekster, og at flere av disse er å høre på radioen f.eks.