riga, ein.

riga day one.
me tok taxi inn fra flyplassen og snakka om kva drosjesjåførar tenker om passasjerane sine. så sjekka me inn på hotel regal, som er superhøgt og me har ganske fin utsikt.
riga day one.
me slapp alt me hadde i hendene og sprang ut for å gå og møtte kanskje tusen ender. eg er litt redd ender, for eg er sikker på at dei skal hoppa fram for å bita meg i foten men eg innser at dei kanskje ikkje har tenner.
riga day one.
me gjekk forbi brua med hengelåser(folk som giftar seg går dit for å henga opp hengelåsar som har bryllupsdato og navn).
riga day one.
riga day one.
gamlebyen var veldig søt og me landa på ein japansk restaurant.
riga day one.
finkusine med min nye leppestift.
riga day one.
eg fekk maten min i ein boks.
riga day one.
og etterpå fersk peppermyntete!
riga day one.
og sjokolade-sushi.
riga day one.
etterpå tilbake til hotellet der kusine skulle få massasje og ansiktsbehandling. eg låg på rommet med room service-burger og vogue og i-D på senga(for hundre kroner til sammen, åh. <3).
riga day one.
etter ho kom tilbake etter ein million timar og tusen behandlingar, drakk me asti på hotellrommet og reiste på sky bar for drinkar. ho fekk ein med riga-balsam og eg fekk ein bellini(fersken. <3).
riga day one.
mums! me skreiv historiar om folka rundt oss(kanskje de får lesa seinare), og kabba forholdsvis tidlig og sov og sov og sov. og i dag er ein ny dag, er det ikkje fantastisk?

har de fine helger?


my first day in riga: just walking, exploring, eating japanese food and having drinks.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *