om ein.


kjelde

om ein har vore på veldig spennande magasinmøte og vil feira berre sånn litt men ikkje så mykje kan ein godt gå på freia-putikken i karl johan og få ein nougatbit i hånda til to kroner og søtti øre også eta den medan ein går forbi eit skikkelig bra gateband.

om ein løftar augene fra asfalten kan ein sjå damer med hattar som er så rare at dei ser ut som om dei er håret deira.

om ein ikkje vil ha snø kan ein gå i den gata ved lille grensen der t-banestasjonen er og snakka om korleis ein elskar denne byen meir og meir for kvar einaste dag.

om vil smaka litt på våren kan ein kjøpa bouvet rosé excellence, som er min nye favorittvin, ein halvrosa musserande. elskar.

om ein kva da? din tur!


i heart pieces of nougat for three kroner in karl johans gate and my new favorite wine, bouvet rosé excellence!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • om man ikke vil øve på en prøve om dumme ting som batterier og varmepumper kan man støvsuge hos farmor eller ta en herlig lang varm dusj og få vaffler av lillebror. det ene har jeg allerede gjort, nå skal jeg bare kose meg… naturfagslæreren blir nok ikke blid, men blaaahblahblah. :[

  • om man har fri på en torsdag, men ikke vil kaste bort dagen på å sove lenge, kan man sette vekkerklokka på 0830 og ta en tur til ikea for å spise daimkake.

  • Åh, som når man egentlig skal spise en rask lunsj med et flott menneske, men sitter der så lenge og prateprater at man nesten blir sulten igjen. Så da drar man til det koselige bakeriet i den lille sidegaten i byen og kjøper verdens beste kanelsnurr på deling. Smiler. Og sklir ikke på isen.

  • om man ikke får sove kan man skrive lange fine brev om fine ting man har gjort og fine ting man skal gjøre. så kan man klistre klistermerker på brevet og på kovolutten og tegne tegninger som man kan legge sammen med brevet. så kan man legge seg under dynen og drømme om hvor stort smilet til den andre personen kommer til å bli når brevet ditt ligger i postkassen.

  • om ein veit at mannen eins ikkje likar pai, men har frykteleg lyst på pai allikevel, kan ein lage paien i ei hjarteform og håpe på det beste.

  • om bloggen ikke virker kan en rundt og kikke på blogger en ikke har sett før, og de en alltid må se, og oppdage nye bilder og bli glad over nye skriverier. Så kan en gå og legge seg med varmeflaske nede ved tærne og føle at en bor i en iglo fordi snøen har gjort det stille ute… Så kan en ligge og høre på sovelyder fra hunder og kjæreste og sovne med ett smil :)

  • om ein ikkje har lyst til å stå opp kan ein tenkjer skikkeleg hardt på nytrakta kaffi, appelsinjus og skive med heimelaga syltetøy. Og så blir det ikkje så gale å stå opp likevel.

  • Om ein synes at nynorsk skapar mykje vakrare tekstar, sjølv om ein eigentleg skriv bokmål, kan ein skriva på nynorsk, sjølv om det tydar at orda vert skrivne litt feil her og der.

  • Om en er forferdelig kär i verdens sjarmigaste unge mann kan man sende dette diktet. Eller er det absolutt teit med hemmelige beundrere?:(