hjartevår.i dag letna hjartet mitt endelig. kanskje var det fordi eg drømte så mykje rart og fint i natt eller kanskej fordi den beste venninna i heile vera kom tilbake fra island og låg på sofaen med sin kjære eller kasnkje fordi han der fine har begynt å spela piano-piano igjen og har skrive nydelig musikk i dag eller kanskje fordi eg har ny lausbart eller kanskje fordi det kjem fine folk på pusøk. eg veit ikkje. men i dag fekk eg vår i hjartet og yr.no seier det óg. om ein berre held ut eit par veker til. kva skal de gjera den første dagen med vår? eg skal drikka øl i ein park uansett om det ikkje er lurt.


i’m finally starting to look forward to spring instead of hating winter so much. all images are linked to their sources.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *