februarkveldar.

february nights
eg orkar ikkje å gå ut. eg har mala leiligheten med bomull og sit midt på golvet med koppar med kakao og episodar mad men og sussar bak på foten og bak øyret og klipper og limer i inspirasjonsboka mi. tør de å gå ut? eller kva gjer de?


i have no lust to move outside this building, so i stay inside drinking hot chocolate, watching mad men and kissing.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Jeg tør å gå ut, men det er fordi det er noe av det beste jeg veit. Det er så fint ute nå, når kulda biter deg litt i kjaken og votten klistrer seg litt fast i sparken som glir så fint på den harde snøen. Men jeg skal smile mitt fineste smil den dagen snøen begynner å smelte. Da er det jo vår!

 • Är också Mad men-tokig, trots att jag irriterar mig på Don Drapers självgodhet. Jag dricker inte varm choklad, men bakar chokladkakor istället. Kram på dig

 • Da jeg kom hjem fra Oslo i dag (jeg bor ca 2 timer med buss unna) så var det nærmest snøstorm ute. Og nå er det -20. Så jeg vil egentlig bare tilbake til Oslo….

 • Jeg manner meg opp til å ta monster-oppvaska.. Og stikker tærne bort til min fine for å varme de,han sover nemlig med hundevalpen vår på brystet sitt :)Jeg blir nok sittende litt til! ;)

 • Jeg er litt glad for endelig har jeg revet det gamle kjøkkenet og fått alle delene til det nye. Så er jeg mest litt matt for det nye kjøkkenet har ubeskrivelig mange deler som jeg må sette sammen. Også må jeg vaske/sparke/pusse/male alle veggene. Og det kommer til å bli fint, det er bare litt slitsomt. Så det tenker jeg på en februarkveld, der jeg egentlig burde jobba litt med den ordentlig jobben min!

 • I dag så fotograferte jeg en god venninne i garasjen, noe som var kaldt siden garasjen ikke er isolert og vi ikke har dører, men det var fint. Og da vi gikk inn drakk vi kaffe med melk og te med alle fine bær i.

 • jeg tør å gå ut, men -24 grader kjennes ut som titusen nåler som stikkes HARDT inn i hele kroppen min, så jeg prøver å stå mest mulig i sola ..fordi den varmer faktisk litt. og da smiler jeg :) jeg gleder meg til snøen begynner å smelte, åååh.

 • ææ..ja eg veit! vil ikkje…gå nokonstad..nokonsinne! Eg tenner ljos, lager varm blomkålsuppe, camping i sovesofaen,leser psykologi og har foccatiabrød i ovnen..det er mykje betre en alle andre alternativ utanfor leligheta..

 • Jeg har et spørsmål å spørre deg fordi jeg dør snart om jeg fortsetter å gruble på det; hvorfor skriver du feks PUsøk eller PUtikk? Jeg syns det er USEDVANLIG sjarmerende though :D

 • jeg tør å gå ut :) for i frankrike har våren kommet, sånn ordentlig. jeg danser rundt i gatene og myser mot det herlige vårlyset. men din februarkveld hørtes også veldig fin ut :)

 • jeg drikker te og pærejus, sover litt, og irriterer meg over minnekortet mitt som ikke funker. så ser jeg litt bigbangtheory og retter ikke oppgaven min som skal leveres igjen til i morgen tidlig. (som læreren elsket, den skal bare skrives totalt om. bleh) men fredag, fine du! det blir bra!

 • Jeg velger å bare gå ut hvis jeg skal møte fine mennesker, eller se på fine ting. Eller så er jeg inne med kakao og rødvin og mad men med litt sying og fin blogglesing ved siden av…(: Jeg vil egentlig ikke å ut før det blir vår å jeg kan sitte i vinduskarmen å se på alle som går forbi å irritere meg over vepsene i hekken

 • jeg tørr ikke å bevege meg ut av huset, i frykt for å bli enda mer sjuk enn det jeg allerede er. men jeg har gjort det allikevel, men da var jeg ute i noen få minutter av gangen. det er greiest å være inne, for da kan jeg drikke te og ligge under ett varmt pledd og lese i bøker og se på ol og høre på fin musikk og skrive lange brev.

 • jeg er inne og har vondt i halve kroppen resten av kroppen har det supert og skal bake og skrive brev til en av sine beste venninner fordi hun har bursdag og jeg skal også pynte meg jeg gleder meg sånn hun er så fin.