i veska mi.

in my bag.
i mi veske per dags dato: olympus 35rc(kameraet som tilhøyrte han der fine sin bestefar som eg endelig har fått til å funka og snart er den første filmen klar!), mac-leppestift, carmex, reservebatteri til kameraet, mini-diana, februar-moleskine, penn, fargetusjar, plastsløyfe i reserve, ysl tresor d’afrique, altoids & cover (mitt beste magasin akkurat no, eg sjekkar narvesen jevnlig for nye). og av og til har eg ipod, men ikkje alltid. også kameraet mitt, da, men det har jo si naturlige forklaring.


in my bag: olympus 35rc, mac lipstick, carmex, spare battery for my camera, mini-diana, february moleskine, a pen, coloured pens, plastic bow, ysl tresor d’afrique, altoids & cover(danish magazine). and sometimes my ipod and always my camera.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *