welcome to the mountains.

welcome to the mountains
fredag kom me til hytta til han der fine. dei har bygd ut hytta, så eg og han der fine har fått vårt heilt eige rom som er berre vårt. den einaste møbelen(utenom seng) er desse knaggane. (fra designtorget)
welcome to the mountains
hei, fin.
welcome to the mountains
elleve personar er lik oppvask.
welcome to the mountains
me spelte yatzy(dei spelte yatzy medan eg spelte trivial pursuit på iphone).
welcome to the mountains
og det var fine beibiføtter.
welcome to the mountains
og lange frukostar.
welcome to the mountains
og å blåsa og teikna på vindauga.
welcome to the mountains
og tiril som dyttar bestemor i snøen.
welcome to the mountains
og å eta nonstop i den nye sjørøversnøhytta.
welcome to the mountainswelcome to the mountainswelcome to the mountains
og bilder på badet.
welcome to the mountains
og smil.
welcome to the mountains
og kaffi. kanskje tusen liter. fra koppar som svigermor hadde på hybel i si tid. fint.
welcome to the mountains
og gulrotkake til dessert og ein ny kjærleik til physalis.
welcome to the mountains
og barneteikningar.
welcome to the mountains
også var det hadet, fjellet.

eg skjønnar at de er nysjerrige, så eg skal berre sei det med éin gang: eg står ikkje på ski. for å komma meg ned til hytta går eg til nød på truger, men helst ingenting. eg hatar å stå på ski og har gjort det heile livet. eg har istaden lest bøker fra perm til perm og skrudd bokhyller og tv-benkar. mykje bedre, tykkjer eg. har de hatt fine helger?


this is the looks of my weekend in the mountains.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *