før eg gløymer det:


kjelde

for eit par dagar sidan registrerte eg meg for å bli blodgiver, for det kan eg endelig(lang historie, men: eg har ein sjelden blodtype og fant ut at det var heilt idiotisk å velga piercingar(ein kan ikkje gi blod med piercingar i slimhinner) framfor å gi blod)! det er fint å gjera no som det er kaldt og det skjer så mykje vondt i verden og eg får ikkje heilt forstått det før det skjer noko nytt. men blod forstår eg. me skal ha kjærleik til våre medmenneske og til oss sjølve. og blod er gratis å gi vekk, men vanskelig å få tak i uten velvilje. det er ikkje tungt eller må sendast som spesialbagasje, så det er ganske enkelt, berre registrer deg her med alternativet som passar deg(for meg passar hausmanns gate, så kan eg hoppa innom og gi blod før skulen, tenk det!) også reiser ein dit for å få ein kjeks og hyggelig samtale medan ein ikkje ikkje ikkje ser på blodet sjølv om det kanskje er den finaste fargen i heile verda. okei?


i recently registered to donate blood and i am hoping my readers will do the same.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *