svar, del fire.

eg lurte på om du kunne forklare den snarvegen som gjer at du kan gå til skulen din på eit kvarter? ikkje at eg trenger å vite kvar du bur altså, men viss du tek utgongspunkt i birkelunden eller olaf ryes plass t.d.?

snarvegen går på ein måte på motsatt side av akerselva enn der ein pleier å gå. eg går over brua litt etter blå og da er eg omtrent ved helios, og derfra ser eg skulen min.

 

kva heiter han fine?

han heiter jostein.

 

jeg har bare et lite spørsmål, jeg. vil du skifte etternavn hvis du noen gang blir gift?

nei, det vil eg ikkje.

 

hvordan er den puta du sover på hver natt? er den myk? stor? hard? eller kanskje du har to? :)

dette kjem nok til å overraske folk, men eg har ikkje pute. han der fine hatar puter, så eg får ligga på armen hans i staden. finare, tykkjer eg.

 

hvilke personer beundrer du?

eg beundrar folk som klarar å skilla seg ut og gå fullt og heilt for noko. folk som ikkje er redde for å prøva.

 

hva gjør deg nysgjerrig?

folk! handlekorger på putikkar og lys i vindauge.

 

biter du negler?

ja, dessverre.

 

kvar er du ifrå?

øvre årdal i sogn og fjordane.

 

går du på skule?

jepp-pepp! eg studerar foto.

 

i kor stor grad bryr du deg om miljøet?

veldig.

 

kva forhold har du til hestar?

for augneblinken ingen. men eg var ei hestejente ein gang, eg óg.

 

har du noko tips til korleis ein kan kan få tilbake motivasjonen til å gjere det bra på skulen?

snakk med eldre menneske utan høgare utdanning og spør dei kor mykje dei skulle ønska dei hadde gått meir på skule. wake-up call for svake sjelar. eg veit at det er så. vanvittig. kjedelig, men ein må berre gjera sitt beste på videregåande, for for dei fleste av oss følger dei resultata med oss resten av livet.

 

kor viktig meinar du at utdanning er?

slik verda utviklar seg no meiner eg at alle som har ambisjonar for seg sjølv bør ha ei eller anna form for utdanning(og da meinar eg ikkje utelukkande skule), det nyttar som regel ikkje å prøva seg aleine, sjølv om dei som faktisk klarar dét er dei som er toppane i samfunnet. samtidig er det så veldig individuelt, så det er vanskelig å sei noko om det, og utdanning kan vera så mangt. nokre sit tiår ved skulebenken og får ingen reell jobbtittel, medan andre er i praksis eit par år og tjener sjukt mykje pengar på praktisk arbeid. for meg personlig er utdanning veldig viktig.

 

har du nokon gong vore redd for at det skulle bli slutt mellom deg og han der fine, eller at han ikkje likte deg så godt lenger?

absolutt! men eg syns det er viktig å vera redd, for når ein er redd blir ikkje hjerna så full av forelska-skyer og ein klarar å setta pris på det ein har.

 

kva legg du merke til når du møter nye mennesker?

utstråling. latter. hender. eg overanalyserar alt kroppspråk óg.

 

hva er kaleidoskop?

kaleidoskop er sånne leiker som er som røyr med speglar inni og i enden er det perler eller konfetti eller noko anna fint som speglar seg i speglane og difor endrar bildet seg om ein vrir og vender på det.

 

er det noko med han der fine som irriterar deg?

åh, masse! prøv å bu med ein musiker, liksom. han brukar månadar på å skriva musikken sin, og i løpet av dei månadane høyrer eg dei same melodiane så sjukt mange gonger at eg held på å eksplodera. og av og til når me held hender så tar han peikefingeren på ein måte inn mot håndflata mi, og det hatar eg. han pirkar på neglene mine. også går han med hanskar, og eg hatar å holda hender med hanskar(så ofte går han med éin også får eg holda den andre).

 

kjøper du klede på kjedebutikkar, hm, cubus osb, eller er det berre vintage?

eg kjøper strømpebukser og undertøy på kjedeputikkar. resten er vintage.

 

Share:

6 Comments

 1. 18:25, 12 Dec 2009 / 18:25

  Får du ikke vondt i øret av å ligge på armen hans hele tiden? Jeg får altid det, så jeg må sove på min egen plass med egen pute etter kosepraten om kveldene.

 2. 22:45, 12 Dec 2009 / 22:45

  På Rubens varme gleder i Bergen (det er en leketøysbutikk, en helt fantastisk fin en!) har de kaleidoskoper med den lille larven aldrimett i!

 3. 07:08, 13 Dec 2009 / 07:08

  Rubens varme gleder, de har ikke bare fine kaleidoskoper, de har også usynlige leker som du kan kjøpe med usynlige penger, det er jo helt fantastisk.

 4. 11:03, 13 Dec 2009 / 11:03

  Jeg trodde jeg var den eneste som hater puter.. Jeg har aldri møtt noen som syntes det sammen nemlig ;P

 5. charlotte Ostertag
  14:54, 14 Dec 2009 / 14:54

  er du gal. jeg hadde ikke overlevd en natt uten pute :p jeg bruker som regel tre.

 6. Elise
  01:46, 19 Dec 2009 / 01:46

  Å, jeg kjenner til den med å bo med en musiker.. Når kjæresten min først setter igang med komponering…da blir det fest i heimen. Det er greit i begynnelsen. Og når han er ferdig. Innimellom også hvis han er søt og gjeerne vil jeg skal høre..Eller om han kjøper seg en saksofon på ebay og ikke kan spille saksofon, og får besøk fra en musikervenn fra Norge (vi bor i England) som også kjøper en saksofon fra ebay, og som heller ikke kan spille også spiller de sammen. DET er eksplosjon det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *