heime.

i går kom eg heim, og berre sånn for å vera sikker hadde søster inkludert meg i vekeplanen(ho lagar vekeplanar med dagane i veka og kven som skal gjera kva kvar dag). for fredag, på mi rute, står det “slapp av!”. i dag står det “rydd kjøkkenet”. da får eg vel gjera det da.
translation
my sister decided i should relax yesterday(after coming home to my parents’ house), but today it is time for work: clean the kitchen.

 

Share:

2 Comments

  1. Elise Sophie
    14:32, 12 Dec 2009 / 14:32

    å, i går var det så gøy, for jeg går på folkehøgskole i hønefoss, og gjett hvem jeg så da jeg var nede på busstasjonen i dag? det var mariell og han der fine :) det var nesten sånn at jeg ropte “hei” til dere, men jeg måtte ta meg i det. neste gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *