oktober november

i dag er det november, tenk det. ein merkar det, hovudstaden er tung og tåkete og vil krangla med alle. oktober flaug berre forbi. no er det november og denne veka skal det liksom snø. snart er alle trea bare og ein kan lukta frosten når ein vaknar(men golvet er ikkje kaldt, ikkje no lenger). ein må kle på seg yttertøy og fornuftige sko og tulla seg inn så ein ikkje får for mykje snø i håret og i sløyfene. snart er hausten min over, min første storbyhaust. oktober har vore vidunderleg med latter og kyss og sakn og raudvin og utforsking og nye venner og makronar. tenk så fint at november blir enda bedre, for november betyr

mykje fint og nytt på grunn av bloggen.
å endeleg kunna ha litt ekstra pengar til å spara.
at eg og han der fine blir fem år og skal ha heidundrandes fest.
at me kjem til å vera dødsforelska i vekesvis på grunn av ovennevnte.
at eg skal reisa med eit tog opp til trøndelag for å pusøke mormor.
planlegging av utenlandsreiser på nyåret.
fleire tv-middagar med fine jenter.
utforsking i delar av byen eg aldri har vore før.
masse analog fotografering.
strikking.
lange kveldar på skulen.
lange kveldar i bøker og filmar og dexter og big love.
å lukta snøen for fyrste gong i oslo og den knirkelyden under skoa.
å begynna på julekalendarane mine.

kva skal de i november?

translation
my november plans include analogue photogaphy, being very much in love and celebrating our five years together, exploring this new city of mine, knitting, smelling the snow for the first time in oslo, planning trips i’m taking next year and looking forward to christmas. what about yours?

Share:

11 Comments

 1. 14:19, 03 Nov 2009 / 14:19

  Jeg skal drikke te, parkere scooteren i garasjen (snufs), vente på desember og pepperkaker, hekle og strikke julegaver, se snøen falle, gå på teater og oppdage ny musikk fra den breie senga mi.

 2. 14:23, 03 Nov 2009 / 14:23

  Hurra! <3 I går så jeg masse snø på en bil i oslosentrum!

 3. 14:27, 03 Nov 2009 / 14:27

  jeg gleder meg til tvmiddager med deg.

 4. Rime
  14:36, 03 Nov 2009 / 14:36

  Den fine listen min fikk meg i godt humør^^ Alt høres veldig fint ut :)

 5. 14:39, 03 Nov 2009 / 14:39

  jeg gleder meg til å drikke uante mengder varm sjokolade med krem!

 6. 15:18, 03 Nov 2009 / 15:18

  Mina novemberplaner är att måla en massa, hångla en massa och dansa en massa!

 7. 18:32, 03 Nov 2009 / 18:32

  og så kan ein tenkje på korleis knitrelyten under skoa minner om barndommen, da ein var på oppdagelseferd i kjøkkenskapet til bestemor, og klemte på potetmjølboksen.

 8. 22:27, 03 Nov 2009 / 22:27

  takk! jeg var sur og irritert på november helt til jeg leste dette. jeg skal jammen meg begynne å strikke igjen. jeg lagde fine luer til fine venner i fjor, og nå er det kanskje på tide å lære seg å lage sokker?

 9. 10:58, 04 Nov 2009 / 10:58

  november, <3. det betyr dessuten at det snart er desember. i november skal jeg:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *