ti ting du kanskje ikkje visste

♥ i mitt hus har me 3423532 trappetrinn.
♥ eg har ein evig pågåande krangel med mamma om den stygge buska i hagen heime. eg seier fådenvekk! ho seier nei.
♥ eg likar betre å skriva tal med bokstavar og likar ikkje store bokstavar, for eg tykkjer dei er sinte.
♥ nellikar og syriner er mine favorittblomar.
♥ då eg var liten var eg fullstendig tv-slave, og fekk tv-forbod i eit halvt år. gud som eg sakna helene og gutta.
♥ eg har ein rar fascinasjon seriemordarar og mord og kriminalitet, og elskar bøker og tv-seriar som handlar om det.
♥ favorittsnopet mitt er sherbet fountain og lakrisfudge.
♥ eg var dødeleg forelska i daniel radcliffe då eg var typ tolv, og heile rommet mitt var tapetsert med han. eg tenkte ut lure planar om korleis eg skulle få møtt han, korleis eg skulle få han til å verta forelska i meg.
♥ mi første ordentlege forelsking varte i 4 år, og eg skreiv side opp og side ned i dagboka mi om kor fin han var, kor uendeleg forelska eg var i han, korleis me skulle ha det i lag seinare i livet, skreiv navnet mitt med etternavnet hans, prøvde ut ulike variasjonar med babynavn.
♥ eg likar grønnsaker og pasta kokt litt for lenge(og det gjer ikkje han der fine).

fortell meg ti ting eg ikkje veit! treng ikkje å vera om deg heller, eg elskar å få ny unyttig kunnskap. suss!

translation
ten things you probably didn’t know about me.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *