på jorden et sted.

bilde 3
kjelde

(dette diktet hjelper meg alltid uansett kor vondt eg har det. for dette diktet gjekk eg forbi dei tre vekene mamma låg på intensivavdelinga på haukeland, i koma, drøymande om svenske gutar og tvillingbeibiar. det var malt på veggane der, og personen som har plassert det der må ha vore veldig fin. så eg vil dela det, og håpar det hjelper nokon andre óg. diktet er av andré bjerke og heiter på jorden et sted.)

tro ikke frosten som senker en fred
av sne i ditt hår.
alltid er det på jorden et sted
tidlig vår.

tro ikke mørket når lyset går ned
i skumringens fang.
alltid er det på jorden et sted
soloppgang.

kan ikkje de dela fine dikt med meg i dag? og ønsk meg lykke til. eg vil ikkje sei for kva enda, så berre sei lykke til. sei lykke til, hemmelig! suss.

translation
one of my favorite poems by andré bjerke. feel free to try the google translator.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *