appelsinblomstredning.

i går hadde eg den verste dagen på lenge. eg vakna med så vondt i skuldra at eg ikkje klarte å snu hovudet og dagen gjekk liksom nedover i ein spiral. ned ned ned. da er det berre å ta seg i nakken. så! eg fant fram det mest fargesprakande i kjøleskapet.
a shitty day
med det laga eg ein tabouleh for meg og han der fine.
a shitty day
og når eg egentlig ville legga meg og sova til torsdag, drog eg meg opp og ut på kino.
a shitty day
kinosnop!
a shitty day
og berre så de veit, når ein er sjuke eller har dårlige dagar får ein kjøpa litt snop med fine boksar. appelsinblomst var så fint. å.
a shitty day

kva pleier de å gjera på dårlige dagar?

translation
yesterday i had a really bad day: this is how i saved it.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Viss eg er ute saman med andre, men bler litt deppa så syng eg sangen Bad day (Daniel Powter) inni meg og det hjelp utroleg mykje!

  • Jeg pleier å tegne feite katter med små ben og glisende smil, kose med min egen katt, bake sjokoladekjeks, traske i byen, parkere meg på Bare Jazz med vennene mine eller bare tulle meg inn i dyna og se på hva enn som går på tegneseriekanalene. Flapjack, Ku & kylling, Tom & Jerry og Chowder er selvfølgelig favorittene.

  • Jeg pleier å legge meg ned under dyna med pcen på fanget og et eller annet bedritent program på tv. Og så drikker jeg brus. Mye brus. Dette gjør jeg forsåvidt hver dag.

  • anonym: det er ingen frakt frå play.com, uansett kor mykje det kostar eller kor tungt det er. og dei er greie på den måten at om du bestiller mange ting som til saman blir over 200 kroner(tollgrensa), sender dei det i fleire pakkar så ein ikkje må putala toll!

  • på kjedelige dager, drukner jeg meg selv i musikken. koker kakao, leser, spiller piano eller gitar eller ser på søppeltv. om jeg er hjemmealene synger jeg :)

  • Jeg må sette på kjempehøy musikk og danse, helst med ballonger. Men det er sånt som INGEN i hele verden får se meg gjøre. På ekstremt dårlige dager løper jeg opp i skogen, for utsikter har en tendens til å gi meg perspektiv på livet.

  • Eg legg puslespel, men no er det ferdig. Sei ifrå om du finn nye på loppemarked, eg kjem til å trenga mange, trur eg. Og så lagar eg mat.

  • Når jeg har en kjip dag, prøver jeg å drikke masse te, skrive masse, gjerne om det som er vanskelig. Jeg skriver da HVA som er kjipt, HVORFOR det er kjipt, og hva jeg kan GJØRE med det. Så prøver jeg å være med venner, folk som gjør meg glad, og gjør noe hyggelig, enten kafetur, middag eller kino. (:

  • mariel, du har rett. dårlige dager er noe vi må bekjempe. og personlig merker jeg at de forekommer hyppigere om høsten. derfor er mitt nye prosjekt en slags liste over alt som kan være fint likevel. slik at høsten kan overleves. så besøk gjerne min nye tumblr (som diverre ikkje er på nynorsk)! klem