diving bell and the butterfly

dykkerklokken og sommerfuglen er ein film om jean-dominique bauby som på si tid var redaktør for franske elle. så fekk han eit slag og fekk det såkalte locked in-syndromet der hjerna er fullt fungerande, men ein er heilt lam i heile kroppen. det einaste han hadde igjen som var begegelig på heile kroppen var det venstre auget. med det venstre auget dikterte han ei bok om sitt liv, diving bell and the butterfly, som har blitt filmatisert så fint så fint på fransk. berre sjå, det er røntgenbilder i introen
diving bell and the butterfly
diving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterfly
han har så morsomme hjelparar, og alle er megafine jenter som han tenker oh-la-la om i hovudet sitt.
diving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterflydiving bell and the butterfly

han døydde ti dagar etter boka var utgitt. men for ei vidunderleg bok det er. og for ein vidunderleg film om eit vidunderlig liv. kjøp den og sjå den. suss!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *