sjokolademoussekakepusøk

280809248
280809246
i går hadde me middagspusøk av ina og august. me åt nederlandske pannekaker til middag, og til dessert hadde me sjokolademoussekake. det er veldig enkelt og greit om ein vil laga dessert på null komma niks, og sånn lagar du det:

først må du laga paibotn, til dømes sånn her(kan lagast annleis om ein er allergisk mot nøtter, det er berre å søka etter oppskrifter):
75 gram valnøtter malast i ei kjøkenmaskin, så tilsetter ein 100 gram smør og 200 gram kveitemjøl. tilsett eit par spiseskjeier sukker og eit egg og bland bland bland. press den ut i ein smurt paiform og steik den på 180 grader i 10-15 minutt. sett den til avkjøling, og medan du ventar blandar du til sjokolademousse. eg brukte berre to sånne posar sjokolademousse med daim som ein får kjøpt på putikken, men ein kan jo laga ekte sjokolademousse óg om ein vil. hell sjokolademoussen oppi forma(og spar litt til deg sjølv for å eta!), sett den i kjøleskapet i ca ein time. veldig rask dessert, og deilig med bringebærsyltetøy på.

translation
my recipe for chocolate mousse tart. email me for the recipe!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *