plimplimplom

i dag tenkte eg at de skulle få stilla meg spørsmål om kjærleik, sidan det virkar som det er mange som lurer på saker rundt det. så spør, da. om min kjærleik og om din eigen kjærleik eller kjærleik generelt. suss.

translation
today i’m letting you ask me the questions you want about love!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hvem er den fineste boken du har lest om kjærlighet? Og og..kunne du tenke deg å skrive/lage en bok om kjærlighet for fine ting generelt? :)

 • 1. er det verdt å kjenne magesommerfugler, samtidig som det kjennest ut som om noen stikker tegnestifter inni hjertet mitt hver gang jeg ser han? 2. smiler du hver gang du tenker på han der fine?

 • hvilke råd har du mot kjærlighetssorg? evt. hva er det beste rådet?hva er det fineste man kan gjøre for kjæresten sin?hva er det beste rådet du har for å ta best vare på kjærligheten i mellom to mennesker?skriv det fineste kjærlighetsordet du vet!åh, så kjedelig. (nesten) døgnet rundt tenker jeg på alt jeg skulle spurt deg om hvis jeg bare kunne, og når jeg har anledning så popper det ikke opp noen ting. kanskje jeg burde begynne å skrive ned alt jeg lurer på! det var lurt:) hihi.

 • Eller hvis man er forelsket i personligheten til noen, men ikke i kroppen? at man ikke er tiltrukket til dem, eller, man er det, men så er man det ikke like vel.

 • Ikkje sant det er fint å ha ein kjæreste som man elskar, og som elskar ein tilbake? :) Men det er litt trist og.. for han bur heime der eg kjem frå, og eg bur på internatskule. Kva synnes du er koseleg å gjer om ein bur longt vekke frå kvarandre mesten heile tia?

 • Hva mener du når det kommer til utroskap? Jeg har opplevd at kjæresten min har vært utro mot meg to ganger, men kunne aldri klart å gå fra ham, i og med at jeg elsker ham så innmari mye.

 • hvorfor får man hjertebank for noen man aldri i utgangspunktet må ha hjertebank for? og er det ok å ha det likevel? for det er jo det. og samtidig er det ikke det, ikke i det hele tatt. jeg blir helt forvirret, jeg.

 • Jeg har vært forelsket i ham i 10 år. Vi skriver eposter hver dag. Korte, lange, om små og store ting. Det er han jeg først har lyst til å skrive til når jeg opplever noe pussig, fint, morsomt. Han forteller meg om liknende episoder, smått og stort. Små hemmeligheter. Vi har aldri direkte flørtet, selv om jeg forteller ham at han er fin. Og at han kler de nye brillene. Han har en samboer. De har bodd sammen i flere år nå. Tror du han elsker meg litt, likevel?

 • Hva er det egentlig du mener når du sier “ekte kjærlighet”? Hvordan bedømmer du det? (Bare husker at en gang skrev du at “ekte kjærlighet gjør meg glad”).

 • jeg har ikke noe spørsmål, ville bare gripe sjansen til å si noe til deg, mariell. du har fått meg til å tro på kjærligheten, og det er jeg så takknemelig for. jeg er fortsatt usikker og redd, men jeg håper det ordner seg. du har så utrolig fin blogg at jeg får helt vondt

 • Jeg har egentlig to spørsmål, men de henger nøye sammen, fordi de handler om verdens nydeligste mann.Hva gjør man når man plutselig er alene hjemme i helgen, og savner han så mye at det svir i hjertet? Han er på hyttetur med pappen sin, og jeg er redd for å bli liggende på sofaen og spise sjokolade hele helgen. Når jeg sto på jobb i dag og skulle servere ett bord måtte jeg virkelig kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg tror grunnen til at jeg er så emosjonell er at jeg er redd for at han ikke skal skjønne hvor høyt jeg elsker han.Hva kan jeg gjøre for å få han til å skjønne at jeg vil leve med han for all evighet? Han har ikke grunn til å tro meg, siden vi nesten gikk fra hverandre i sommer, men etter å ha stått på kanten av stupet fikk jeg en skikkelig åpenbaring, og nå finnes det ikke tvil i mitt hjerte. Det skal være oss for alltid. Jeg skjønner at han er redd for å slippe tvilen. Hva kan man gjøre? Hva kan jeg si? Huff, vanskelig spørsmål. Men det hjalp uansett litt å få satt ord på det. :)Klem

 • korleis fann du ut at du var forelska i han, var det etter fyrste møte, eller gjekk det berre plutseleg opp for deg etter ei stund?

 • ikkje bli lei deg no, idag var vår to-års dag og han min kom med to fine roser sjølv om eg er sjuk og pjusk og ikkje heilt hundre prosent. idag er ein fin dag for kjærleiken, så mange suss og så mykje kos ein orkar!men nokre dagar er vonde, eller berre grå, også i verdas finaste kjæresteforhold. så har du eit råd for å snu desse dagane?

 • Hvordan vet man at en gutt er rett for seg selv?Føler jeg bare møter gutter som har deler av det jeg ønsker meg, noen har utseendet, noen har humoren og noen har intelligensen, men det er ikke noen som har alt.Fire ned på krava eller gi opp?