la coccinelle

04080979
04080978
04080977

eg og han der fine startar straks franskkurs i oslo, og i den anledning fekk eg ei visuell ordbok av mi kusine. eg har skrive ned og pugga dei viktigaste orda allereie.

ps: nye klede i putikken!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hei! Jeg snikleser bloggen din og syns det er så artig at du skal lære deg fransk. Selv har jeg lært fransk i seks år og elsker det! Å pugge gloser er kjempe lurt, det hjelper ikke om man lærer seg all gramatikken om man ikke har ord å bruke :)Lykke til, og oppdater oss om hvordan franskkursene går! Kanskje vi får små franske blogginnlegg (alla oversettelsene på engelsk, men også på fransk?) utover høsten? Den beste måten å lære seg et språk er tross alt å bruke det masse!Ps:la robe er bestemt form = kjolen, mens une robe = “en kjole” (noe du forresten har fantastisk mange nydelige av)

  • åh, hvor skal du lære fransk? Jeg har så lyst til å gjøre det. Sanen er den at jeg ikke blir enig med meg selv om hvor. Om jeg burde ta et kurs eller ta det opp som fag på bjørknes? så det er alltid kjekt å høre hva andre gjør :)

  • Jeg har fransk på skolen, og det er jeg kjempeglad for! ‘Men det so er ganske dumt er at vi bare får 2 timer i uken, pluss at det er et ganske dårlig opplegg, go vi lærer mye av det samme og om om igjen. MEn det er fint.