floraen i farger

20070956
20070957
20070958
2007095920070960
sånt vil eg skjæra ut av bøker og henga i vår nye leilighet(da ville svigermor blitt lei seg), om det er nokon som finn ei sånn bok på ein loppemarknad så kan de godt få kjøpa den for meg. det er mange som spør om oslo, me flyttar i byrjinga av august, fyrste flyttelass går den femte også har me fått flytta oss sjølve inn skikkeleg den niande. me skal bu på grünerløkka. han har komme inn på universitetet, musikkvitenskap. eg har komme inn på kunst- og designfagskulen, fotografi. kontrakten vår går til den trettiførste desember, og me håpar å finne ei leilighet før den tid, i og med at me planlegg å kjøpa før eller seinare.

takk for alle dei fine orda, små grisar. eg er så evig takksam.

translation
i love books like these! an update: both my boyfriend and i have been accepted to the schools we wanted to, we have an appartment and are moving very very soon. we are so excited!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *