kunst, nokon?

eg tek meg ein pytteliten pause frå den vanlege blogginga, men eg har framleis rekningar å putala og flytting på gang, så eg tenkte eg berre skulle oppfordra alle kunstlystne til å ta ein tur innom galleriet mitt og sjå litt der, og helst kan de kjøpa så mykje de berre vil.
emptybottlebypelaria
intermissionmusicbypelaria
kaleidoscopebypelaria
socomebackiamwaitingbypelaria
untouchablefacebypelaria
til vanleg tek eg femhundre kroner per bilete pluss materielle kostnadar, så det kjem heilt an på kor store de vil ha dei, og om de vil ha fleire er eg veldig grei å forhandla med når det kjem til pris. om de har rike venner eller foreldre(!!!) med plass på veggane; sei ifrå til dei òg! og for dei som ikkje vil ha kunst, så kjem det nok heilt sikkert nokre kjolar her snart òg,


translation
i am poor and need to sell some art.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *