fin!

kanskje ein fjerdedel av kleda mine kjem frå husa på eigedommen til han der fine. der finn eg stadig skattar, og det finst så mange krikar og krokar at ein aldri blir ferdig med å leita. på leit etter eit liggeunderlag i helga, fann eg denne cardiganen som, femten år før, hadde vore ein pysjoverdel for storesøstra hans.
bibliotek
475
den passar perfekt i min gamle dame-garderobe, tykkjer de ikkje? no reiser eg på fretex og håpar å finna noko fint der. i kveld skal eg på zoe rahman trio-konserten og kanskje kristin asbjørnsen om eg får skikkeleg lyst. håpar de har fine sumardagar, det har eg. puss puss!

ps: fortel meg noko fint.

translation
i found this cardigan in the back of a closet at my boyfriend’s house and it fits me perfectly despite the fact it used to be a pyjamas for a ten year old girl(fifteen years ago).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *