bobler og makronar

boble1
i dag har me berre slappa av og sett på veggkunst(snøen på toppen blinkar!), gått i hovudgata og vore på kafè. det kjem eit heilt eige innlegg om reykjavik, ein guide om du vil. så berre ver klar!
boble2
me kjøpte ti makronar på eit fint bakeri, og eg fekk tilfredsstilt paris-saknet mitt ei lita stund.

boble4
eg fekk òg kjøpt ein boblepistol som var til stor glede for meg sjølv og fine tanteungar. eg kan ikkje visa bilder av dei, men dei ser ut som blomar og sukkerspinn og kokosis. så veit de det. og dei ler mykje.
boble6
denne nye fine kjolen kjem eg nok til å bu i. med og utan bobler. i morgon skal eg heim, og eg gler meg til å komma tilbake til ei vanleg bloggrytme, for det er så trist å sjå korleis statistikken berre stuuuuper. men neste veke blir det så masse gøy med konkurransar og fine ting å visa fram, så berre hold ut. eg håpar alle søv godt(for det gjer de vel?)! puss puss.

translation


my last full day in reykjavik consisted of studying graffiti, eating macarons and being in love with my new dress and soap bubble gun!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *