kjipt.

no hadde eg egentlig tenkt å skriva eit langt innlegg om kor irritert og lei meg eg er for at eg får så masse sint e-post og kommentarar for tida av folk som meinar eg har tapt meg som bloggar, og som oppriktig er sinte for at eg bloggar så lite for tida. i staden for å vera sur, har eg berre tenkt å opplysa om kvifor: eg går tredje året på vidaregåande. om ein månad flyttar eg ut av leiligheten min og vekk frå dei beste vennene i verda. eg har eksamenar, framføringar og avsluttande prøvar i alle fag, så det bør finnast ein viss forståelse for at eg kanskje brukar meir tid på skule og venner og mindre på blogging denne perioden. eller hur?

translation: in response to the people who are complaining in my lack of (quality) blogging: i am swamped with school and tests and moving and trying to spend as much time i can with my friends(who i am moving away from in a month). sorry for the inconvenience.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Uff – så ekle folk skal være da! Det er jo fullstendig forståelig.. Du kommer sterkere tilbake vet du! :)Kos deg med vennene dine! :) Ha en fortsatt god helg

 • Er det verkeleg folk som er direkte sinte på deg? Her snakkar vi om å vere forståelsesfull. Huff, ikkje bry deg :) såklart har du andre ting å prioritere, blogg er jo ikkje alt i livet.

 • mariell, du kan ikkje klare meir enn du gjer. eg er overraska av at du i det heile har klart å blogga så ofte som du gjer. eg syns du er fantastisk fin og snill som deler så mange tankar med oss andre. faktisk er du min inspirasjon, og eg blir sååå glad kvar gong eg ser at du har skrive nye innlegg:) lykke til med eksamenar og flytting , eg veit akkurat kor mykje stress det er!du er fin. suss

 • selvfølgelig synes folk det er dumt når du blogger mindre ettersom vi liker bloggen din, men du har gode grunner til å drive med annet enn blogging! du må kose deg de siste månedene før du reiser og gjøre ferdig alt som skal gjøres ferdig og så kan blogging komme i andre rekke. stå på videre uansett :)

 • Uæh, det er jo ganske åpenlyst for de fleste at mai måned er den mest stressende måneden i året. Jeg har full forståelse for redusert blogging. Merker at jeg knapt har vært aktiv denne måneden.

 • Huff, du er da bare en normal person du også, og mange ser ut til å tro at populære bloggere er supermennesker. Uansett, jeg trives godt med bloggen din, jeg :)Du får nye tiden med vennene, ha masse lykke til på eksamner og utflytting!

 • Jeg har savnet deg jeg mariell! men selvfølgelig skal du prioritere skolen og vennene dine. gjør ditt beste, så vips er det sommerferie med smil og is og oslo! (og roskilde og island!) dessuten burde alle de menneskene som sender sinte mails til deg ha bedre ting å gjøre! gleder meg til du er tilbake, men kos deg så lenge! mipp!

 • Såklart burde folk ha forståelse for sånt. Patetisk at folk faktisk blir sinte for at du blogga mindre. Skjønna ikkje at dei tørr å sende mail til deg om det engang. Dei har jo virkelig ikkje noke med blogginga di å gjer uansett. Men eg synst du er en kjempe flink bloggar, så berre stå på og blogg når du sjølv har tida til det! :)

 • Selvfølgelig må folk skjønne det! Det er da ingen plikt og blogge. Makan til uhøflige folk. Jeg ville egentlig bare si at jeg er helt forelska i og betatt av dialekta di. Den er sååå nydelig… Skulle gitt mye for en diktsamling på lydbok lest av noen med slik dialekt…. :) Stå på videre, og lykke til med alle eksamener og prosjekter! Jeg heier på deg!

 • Jeg blir glad hver gang jeg ser det er et nytt innlegg fra deg. Krever ikke at du skal blogge «mer og bedre», men blir glad fordi du ikke gir opp og står på. Det burde alle andre også:) Du skriver så bra og publiserer alltid inspirerende bilder. Tusen takk, Mariell!

 • Det gjør ingenting for meg at du blogger sjelden, bare du blogger. I mellomtiden kan jeg se på alle de fine filmene, høre på musikken eller lese bøkene du anbefaler. Dessuten er jeg inne her omtrent en gang om dagen, for å lese eldre innlegg. Eller rett og slett mine favorittinnlegg.

 • Herregud?? Er det sant at folk sender sinte e-poster om at du må blogge mer? Ingen andre enn du Mariell bestemmer hvordan og når du vil poste. Ikke hør på dem. Du er fantastisk! Har fulgt med på bloggen helt fra starten og du har bare blitt bedre og bedre! Selv om du skulle slutte å blogge, kommer jeg alltid til å huske deg og bloggen din. Du er best! Kos

 • Uff, prøv å ikke bry deg om det, selv om det er vanskelig. Kan ikke skjønne at folk gidder å gjøre noe som bare skaper dårlig stemning. -Dem om det. Du skal bare fortsette å være deg selv og gjøre det du Ønsker/trenger. Og så skal det jo være koselig å blogge, ikke noe du må! Lykke til med denne spennende perioden av livet ditt! KleM

 • Seriøst, får du sånt? *Stiller med balltre*Jeg begynte å lese deg i år. Jeg aner ikke hvordan du var før, men jeg elsker deg nå. Keep going, og ta deg tid til alle RL-tingene dine. Du skal jo blogge til du blir 90, du må ta det pent i svingene ^_^

 • Kan eg få vere litt sint på dine vegner? Eg syns det er dårleg gjort om folk mailar deg om sånt (er det nokon eg kjenner, skal eg slå?)! Blogg når du kan, du, og nyt elles sistetida på Firda. Eg trur den siste tida mi der var den finaste og den verste i mitt liv, på mange forskjellige måtar. Men akk, alle dei minna! :DNyt tida, blogg når du kan, og ikkje fordi du må! Det man gjer fordi man må – det blir fort kjipt. Du er fin.

 • Istedenfor å klage synes jeg folk burde være glade for alle de fine postene som faktisk kommer, og konkurransene, og at du ordner med sånne hyggelige ting som hjarteposten! :)

 • Men altså, så godt som vi betaler deg så må du jo skjønne at vi har forventninger.. Hey, vent…. ;)Da benytter jeg sjansen til å si at jeg setter pris på bloggen, uansett postefrekvens, og at det er fint å høre at du har et liv utenom også! Og gratulerer med bloggbursdagen :)

 • ÆSJ (ja eg seie det sjøl om han johnny syns det va kegt) så dumme folk e!!DU må nyte den siste tida på firda med dei (ikkje for å skryte) fantastiske vennane dine hjartesmil!! MEN å drive og prioritere skulen har eg ærlig talt aldri vore ein fan av…

 • Jeg forstår deg godt, er midt oppe i alt det samme selv! Jeg digger jo bloggen din, men det er bra at du bruker tid på andre ting. En blogg er jo ikke det viktigste i livet.Gratulerer med dagen til bloggen forresten !

 • Det er ikke folks rett å forvente noe some helst fra deg! De bør bare være glad når du faktisk blogger. Jeg er helt imponert hvor mye du faktisk klarer å blogge!

 • sei meg, har du lova nokon at du alltid skal tilfredsstille deira blogg-krav? nei :) kan folk la være å oppføre seg som furtne små dustetroll? ja, syns eg :) bruk energien på andre ting enn å kritisere! hurra for purstag!

 • Så lenge du ikke slutter helt så er jeg fornøyd :) Synes innleggene dine er så fine at det går bra om det ikke kommer nye hver dag, eller annenhver dag, knaskje en gang i uka eller mindre hadde vært nok? Uansett så er jo skole og sånt litt viktigere enn en blogg, selv om man ikke skal avskrive viktigheten av en blogg heller.

 • skjønner hva du går igjenno, men bare du fortsetter å blogger så blir vi vel fornøyd:) nestn alle håper jeg, men skole er jo viktigere enn bloggen hvertfall nå som du går sisteåret :)

 • Skjønner da utrolig godt at du ikke kan prioritere bloggen forran eksamen, og vennene dine. Er utrolig kjipt å flytte fra vennene sine, så er absolutt lurt å bruke masse tid på de før man flytter!:)

 • Jeg syns det er rart at noen forventer 24-timers underholdning fra en blogg. Blogg er gratis. Man blir litt kjent med fine folk. Hvis ikke det er godt nok, så bør de kanskje begynne å lete etter noen venner. Du er fin, ikke blogg mer. Blogg heller mindre så du rekker å nyte tida.