konkurransen!

ilfullxfull59915357
siden jeg finner henne når det er fullmåne, skal hun hete Luna. Luna er et av de fineste navnene jeg vet om, også passer det godt sammen med Hauk. derfok, når Luna blir stor og har kjoler med polkadotter på og sløyfer i håret, møter hun Hauk, som har lyst krøllete hår. de holder hender og ligger i gresset og ser på månen sammen. så løper de smilende tilbake til trehytta til Hauk som er full av bøker, og sovner tett inntil hverandre under et teppe.

ina vant. var ikkje det fint?

Follow:
Share:

9 Comments

  1. 21:02, 29 Apr 2009 / 21:02

    kjempevakkert.

  2. 22:08, 29 Apr 2009 / 22:08

    Superduperfint (: Eg kjøpte ein vin som het Luna for ikkje så lenge sidan. Berre fordi han het Luna. Og fordi det var stjerner og måne på den. Hurra for Luna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *