sneglepost og godteridyner

eg har ein tendens til å ønska meg ting heilt kraftig i periodar. det kan vera bøker eller filmar eller kamera eller absurde ting som panda-steikepanne. det går veldig opp og ned, men akkurat i dag er det dette eg har mest lyst på
3401435816612c930efe
sneglepost! eg har berre lyst til at postkassa på skulen aldri skal bli tom.

34676793463e030f1e11o
alt av caitlin shearer sin kunst, åh. så. vakkert.

33465430758528bcb6f9
koppar og fat i alle fargar og formar.

pinktaffytfqset
sengetøy som ser ut som godteri. tenk å synka ned i ei stor seng med megaputer, der alt er rosa og pastell. da er eg ei prinsesse.

er eg den einaste i verda som har det sånn? kva har du udødelig lyst på akkurat no?

kjelder får de av å trykka på bileta.
translation: i have a tendency to crave things desperately, and at the moment it’s snail-mail, caitlin shearer’s art, cups and plates in all sizes and shapes, and candy-looking bedding.


litt putikk-informasjon: eg har lagt ut ein del vesker + ein kjole + fotoboka mi, og i løpet av veka kjem det òg fleire ringar. eg har lagt inn bestilling på happy hippos for dei som var desperate etter å få tak i det, så det er mulig å forhandsbestille det i min putikk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *