eg elskar kjærleik, anten det er på tv, i bøker, på gata eller i bryllup, og er så takksam for at eg gjennom jobben min har fått vore med på så mange par sine store dagar.

 

det er viktig for meg å skapa levande bilete, å vera klar for å fanga det minste lille blikk, eit nervøst smil eller tårer i augekroken, å fanga vibrasjonane som all nervøsiteten bringer med seg. at brudeparet kan sjå på bileta 40 år seinare og ikkje sjå berre korleis det såg ut, men bli mint på korleis det faktisk føltes. eg er ikkje av typen fotograf som ber deg om å heva eller senka haka, flytta deg fem centimeter hit eller om å smila. eg jobbar utifrå tanken om at så lenge brudeparet har det gøy, blir bildene fine! eg tilbyr heildagsfotografering (10 timar) i noreg og i utlandet, men er óg open for å snakka om andre løysingar. ta gjerne kontakt for ein uforpliktande prat!

her er nokre av brudepara mine
og kva dei har å seia om å jobba med meg:

2006-1908-2764 2006-1908-2751

Tina & Christine

mariell er så begavet! hun fanger de åpenbare motivene, men også disse vel så viktige små øyeblikkene som ingen andre registrerer. hun glir umerkelig rundt i rommet, men er alltid oppmerksom ovenfor dem hun retter linsen mot. det var en fryd å bli fotografert av henne og ha henne i bryllupet vårt.

2009-1706-1755-2 2009-1706-1770

Stine og Kenneth

Vi er kjempefornøyd med jobben Mariell gjorde på selve dagen, og resultatet av det. Jeg syns hun var veldig grei å jobbe med under selve "fotoseansen", hun kom med forslag om hva vi burde, og var åpen for ideer fra oss. Hun var klar og tydelig, og tok ting på sparket, og skapte en avspent atmosfære; noe som gjorde det lett å "posere" foran kamera (noe jeg kvidde meg til). Om hvordan det var å ha Mariell der under dagen, så vet jeg ikke. Vi merka henne ikke i hele tatt! Hun har fanga øyeblikk som om hun har stått rett ved siden av oss, men vi har ikke sett henne. Vennene våres syns også at bildene er helt fantastiske, og de har selv tipsa om Mariell til folk de kjenner som skal gifte seg.

2006-2410-3584 2006-2410-3657

Heidi & Marius

Vi var veldige fornøyde med å ha Mariell som vår bryllupsfotograf. For det første tok hun naturlige, visuelt vakre bilder med karakter. Hun fokuserte på situasjoner, heller enn oppstilte bilder, noe vi satte stor pris på. For det andre var hun veldig behagelig, lydhør og profesjonell å jobbe med. Vi kan trygt anbefale Mariell som bryllupsfotograf.

20100612_084520110612_0845-1675

Karvihna & Ole kristian

Me opplevde at Mariell forstod kva me ville ha, nærast før me hadde sagt noko. Ho berre skjønte oss, enkelt og greit. No skal det seiast at eg hadde saumfart bloggen på førehand og allereie var forelska i utrykket i bileta; dei er så «levande». Ho er så god på å fange stemningar og -ikkje minst- dei magiske augneblinka. Det var dét me ville forevige frå bryllaupet vårt; ikkje oppstilte og photoshoppa bilete utan noko historie. Mariell var lett å samarbeide med, diskrét, profesjonell, sympatisk og rett koselig. Soleis er ho den perfekte bryllaupsfotografen, i våre auge.