Out of office

Me er i København, nyter nokre dagar med nokonlunde fri og å få bunkra opp med energi og idéar for neste år. I dag kjøpte eg meg ei ny kåpe, nye vottar og åtte nye ting til håret. Eg trong så sårt å føla meg litt ny, kåpa eg har hatt sidan forrige vinter er verkeleg på veg til å gå heilt ifrå kvarandre.

Saga er besatt av nissar, ho peikar og seier NINNI og når ein spør ho kva nissen seier så seier ho “hau hau”. Medan me har vore her har ho byrja å setta ihop to ord, det er alltid sånn når me er på reis. Eit hav av impulsar og nye ord.

Når me reiser heim måndags morgon er det med eit lettare hjarte, av mange grunnar. Og ein koffert som er tyngre av konfekt og julepynt.

We are in Copenhagen, enjoying a few days with some time off and collecting energy and ideas for next year. I bought a new coat today, new mittens and eight new things for my hair. I really needed to feel new and fresh, the coat I have had since last winter is falling apart.

Saga is obsessed with Santa. She points and says “NINNI” (Santa is nisse in norwegian), and when I ask her what Santa says she says “hau hau”. Whilst we’ve been here she’s begun stringing two and two words together, it’s always like this when we travel with her. So many new impulses and new words.

When we go home on monday morning it will be with a lighter heart, for different reasons. And a suitcase heavier from chocolates and christmas ornaments.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *