Hei, Fredag!

I dag orkar me ingen linkar. For sånn kan fredagar óg vera, eit djupt sukk etter ei veke som vart så kort og det vart så lite gjort, med ein unge med forkjølelse og tannverk, eit badekaravløp som er øydelagt. Energien er ikkje heilt der, og da er det så vilt fint at helga er på veg. I morgon er det laurdag! Men me må vel prøva å redda fredagen på noko vis óg. Me startar med ein kopp kakao, så tek me det derifrå.

Om fredagen din er litt meir pepp enn min så kan du jo springa over i nettbutikken og starta på julehandelen? Mykje sånt som folk blir glad for i hyllene mine, altså. Det er skikkeleg mykje nytt no, så mykje nytt er det at eg veit ikkje kvar eg skal setta ting i butikken eingong. Me må skaffa fleire hyller, rett og slett. Og ps, eg er skikkelig kry over instagram storyen min i dag, så følg oss gjerne der óg! @heifredag heiter butikken!

HEI FREDAG

Today is too bleak for links. Fridays are like that too sometimes, one long exhale after a week that was far too short, far too little was done, a baby with a cold and a toothache and plumbing that doesn’t work. The energy just isn’t there, so it’s so nice that the weekend is here. Tomorrow is saturday! But we’ll have to try and save this day too somehow. Let’s begin with a cup of hot chocolate and take it from there.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Hei
  og god bedring til Saga.
  Det hadde vært så kjekt om du kunne ha delt noen tanker om markedsføring og merking av reklame for jeg greier ikke å se at dette blogginnlegget der du skriver at ein kan springe over i nettbutikken din og starte julehandelen er merket med reklame. Er ikke dette reklame, da? Det er ikke den eneste gangen du har tatt valget om å ikke merke med reklame. Jeg er forvirret – er ikke reglene om merking klare? Opplys meg gjerne om hva jeg ikke skjønner.
  https://forbrukerombudet.no/veiledning-reklame-some

  • Kirsti, innlegget er da klart og tydelig merka “Inneheld eigenreklame”?

   Syns ellers at det blir litt skivebom å prøve å angripe på snikreklame her, da dette er omtrent den eneste bloggen av tilsvarende størrelse jeg kan tenke på som *ikke* har annonser, sponsa innlegg og så videre. Annet enn nettopp for eigen butikk, og det er så langt jeg kan se generelt klart merka. (Syns forøvrig reklame/omtale av egne produkter er en interessant gråsone – er et innlegg som handler om at man skriver en bok eller skal på en fotojobb også reklame? Se gjerne diskusjonen hos UnderbaraClara http://underbaraclaras.se/2017/09/06/sponsrade-inlagg-reklam-och-sant/)

   • Hei, Ragnhild.
    Det var merket med EVERYDAY LIFE da jeg skrev kommentaren. Ser også at det er flere innlegg som har byttet merkelapp siden i går. Det er flott. Jeg prøver ikke å angripe noen for snikreklame men stiller spørsmål ved en praksis.

    Skrev forøvrig en kommentar til @hjartesmil i den tro at det var hun som hadde skrevet dette og ikke du, Ragnhild. Det beklager jeg.