Carrie + Miguel

Carrie og Miguel kom med Flåmsbana frå Bergen, og allereie då dei kom var dei så engasjerte for Norge. Det er alltid så fint å få utlendingar på besøk, i tilfelle ein hadde ei takksemd å setta i perspektiv. Etter dagane deira her tenkte eg óg tenk at me får bu her. Tenk at me får vera herifrå. Me hadde nokre høgst avslappa dagar, med utforsking, mat og spel. Me spelte eit nytt spel for kvar kveld, det vart greia. Elskar når besøk får ei greie slik.

Saga vart så forelska i både Carrie og Miguel, og gav sine største smil då dei stod opp om morgonen. Då han reiste gløymte Miguel med vilje igjen fidget spinneren sin, som ho hadde blitt så glad i, kor fint er ikkje det?

Me introduserte dei for Smash og brunost av ulike slag, dronen til Miguel fekk køyrt seg både på fjorden og i fjellet, og fekk navnet Antonio the Dronio (kort: Tony the Dronie).

Carrie and Miguel arrived by Flåmsbana from Bergen, and already when they came they were so excited about Norway. It’s always nice to have out-of-towners visiting, in case there was any gratitude to be put into perspective. After their days here I thought I can’t believe we get to live here. I can’t believe we get to be from here. We spent some very relaxed days together, exploring and eating and playing. We played a new game every night, it was our thing. I love when things develop.

Saga fell in love with the both of them, and served her biggest smiles when they greeted her good morning. When he left, Miguel forgot his fidget spinner on purpose because Saga loved it so much, how nice is that?

We introduced them to Smash and brown cheese of different kinds, Miguel’s drone got to see both the fjords and the mountains, and was named Antonio the Dronio (Tony the Dronie for short).

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Jeg fikk møte Carrie på et event i London (jeg skrev en feature-sak til skolen om eventet faktisk, var veldig gøy!) og hun virket som ei så herlig dame. Jeg elsker at dere er to hardtbarbeidene damer som begge gjør det bra i blogger-businessen OG er gode venner. Det er så morro å følge med på! Jeg gleder meg allerede til å lese Carrie sitt innlegg fra besøket deres i Norge.

  • Absolutely love Saga’s dress. Where is it from? Would also love to see photos of any new clothing purchases and sources for you both!. I am always on the lookout for interesting new clothing companies that are more unique than the typical US brands.

    • It’s actually a top in a size 2 years from this amazing danish brand called Pierrot La Lune. I take advange of whenever they have a sale on, because they are quite pricey. But the quality is just amazing.