I shot a wedding: Åshild + Thomas

Åshild + Thomas
[left]Eg håpar de aldri blir lei av å sjå bryllupsbilder eg har tatt, for eg kjem aldri til å slutta å dela dei. I juni var eg i Hardanger og tok bilder av dette fine paret, Åshild og Thomas. Ein sånn dag der ein ventar på regnet, det ligg spenning og små dropar i lufta og like etter vielsen kjem det, ei bøtte, også var det stilt igjen. [/left][right]I hope you never tire of looking at wedding photos, because I don’t think I’ll ever stop sharing them. In june I was in Hardanger shooting this couple, Åshild and Thomas. One of those days when you keep waiting for the rain, excitement and small raindrops in the air and right after the ceremony, there it is. A bucket, and then no more.[/right]

Åshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + ThomasÅshild + Thomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *